M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: KURTAR Cuma Ağus. 03, 2007 5:47 pm | |
| KURTAR Kurtar beni Allah im bu askın azabından. Sök yüreğimi yerinden unuttur bana onu, unutur. Unutur gözlerini unutur gülüşünü. Düşünmek istemiyorum onu. Rüyalarıma girmesin istemiyorum. Hayali bile hiç gelmesin. Kurtar beni Allah im bu askın azabından. Bitsin artık, bu özlem bitsin çekilmeyen bu hasret. Silinsin sevdası yüreğimden adi dilimden. Bu kalp varsın atmasın bir daha, Gecelerim de olmasın gözyaşı. Düşlerime girmesin cellatları. Yüreğim yüreğinin kokusunu duymasın. Kurtar beni Allah im bu askın azabından. Bin kez sildim hatıralarımdan. Binken attım hafızamdan. Öldü dedim. Kendimi bile inandırdım. Bitti dedim yüreğime sus dedim. Kurtar beni Allah im bu askın azabından. Gelmesin istemiyorum. Sarmaşın yarınımda hiç alıştım ben yokluğuna Ne adını ne yüzünü nede bir tatlı sözünü, hiç bir şeyini istemiyorum. Kurtar beni Allah im bu askın acısından. Beklemek istemiyorum onun yolunu. Varsın sevdası onun olsun. Lanetler ediyorum binlerce kez Nerden girdi hayatıma gönüme. Sevmeyen bu zalim, İnandırdı sevgisine Kurtar beni Allah im bu askın azabından. Gecelerim zindan gündüzlerim azap Baktığım her yerde ondan bir hatıra var. Yalan diyorum her şey, yalan dan da yalan. Kapatıp gözlerimi siliyorum dünyamdan. Acıyor yüreğim acıyor bedenim. Kurtar beni Allah im bu askın azabından. 04.08.07
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|