M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ELVEDA BITMEYEN TURKUM Salı Ağus. 07, 2007 3:22 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ELVEDA BITMEYEN TURKUM
Ne siirlerim artik senden bahsediyor, nede artik kalemin en sevdigim turkuler bile seni soylemiyor....Unuttummu nedir.. Yuzun artik yabanci geliyor hatirlamaya calistigimde buyuk bir nokta oluyorsun gozlerimde.. sadece bir nokta ne gulusun aklimda nede sesin kulagimda... Biraktim senden soz etmeyi sarkilar bile artik seni anlatmiyor yuregim sanki kaybolmus Sizisini bile hisetmiyor... Kimdin neydin uzun bir yurami gormustum ne uyandim diye dusunuyorum.... Ruyalar bazen uyaninca hatirlanmazya iste oyle bir sey.. Aslinda sendiye biri varmiydi acaba ... Ne elini ne yuzunu nede gozlerinin rengini hatirlayamiyorum....Kizginmiyim sana bilmiyorum. belkide hala kizginim sebepsiz arkandaki sorularin cevabini sormadan gidisine galiba kizginim.. Bir yandan da belkide hakliydin gitmekte diye dusunuyorum.. Sonu olmayan bir yolculuktu bizimkisi Biz istememistik bu aski yureklerimiz istemisti sormamisti bile bize ,sonunu sende bende bildigimiz bir masaldi Sadece herseyi oylece oluruna birakmistik nereye kadar giderse demistik Belkide sen benim kadar sevmedin ,cabuk unutuguna bakilirsa sevmemisin benim kadar yanmamisin .. Ozaman haklisin gitmekte daha fazla aci ketirmedigin icin sana tesekur bile borcluyum... Belkide benim yuregimde yasanan bir hayalidi ..Benim hayalimdi onu bir sureligine sen sanmisim Oyle biri hic olmadi... Benim sevdigim ne olursa olsun gitmezdi gitsede gelirdi ...Bu kadar uzmezdi.... bir damla goz yasimi akitmazdi ,cunku bilirdi onu nasil sevdigimi ona nasil taptigimi... Oysa sen o olamasin senin yuregin taslasmis ofken yuregindeki sevgiyi kapatmis Bazen gecmise daliyorum ...Ve paylastigimiz onca seyi dusunuyorum nasilda bir kalemde sile bilimistin ..... .Nasilda gome bilmistin hemencecik Bu kadar kolaymidi , basindan atmak unutmak bir seyleri yuregine gomebilmek ..., Bunu seven biri yapamaz biliyorum yapamaz.. Yapa bilseydim bende yapardim... Anladimki sen sevmekten cok sevilmek istemisin .... Canin istediginde bir kenara ata bilmek icin sevmeyi deyil sevilmeyi secmisin.... Seviyorum demek kolaydi senin icin ama sevmek banbaska bir seydir .. Gidisin beni yikintilarin acilarin enkazlarin dibine gomdu ... Her gece goz yaslarim yastigimi islatirken yuce rabime dualar ettim.... Cikar onu yuregimden cikar, sok al yuregimi ama bana yasatma artik bu aciyi diye , hatiralarini bir, bir yok etmeye calistim hic bir sey yetmedi unutturmaya.... Haksiz yere yaptigin onca seyi dusundum zaman ,zaman ....Belki unutmak kolay olur diye sonra senin icin yaptigim once fedakaliklar karsisinda ne buldugumu dusundum ... Bir elvada bile yoktu gidisinde oylece gitmistim.. Keske gule gule diye bilseydim.... Keseke bazi seyleri aciklaya bilseydim .. Belki bu kadar aci cekmezdim .. Hep beni sucladin sevmedigimi dusundun sevmedigim icin gittigini soyledin... Yasen kendini hicmi hicmi suclamadin ... Hicmi dusunmedin.. Yuregin hicmi yanmadi aci duymadin.. Vijdanin bukadar rahati oylemi.... Bir yurekle oynadin ve bir kalbi ellerinle parcaladin ... Bir insani yasarken oldurdun.. Buysa vijdanini rahatlatan sen hic sevmemisin yuregin tasmis sen zalimlerden de zalimmisin.. Bunu anladim bende... Yinede sana toz konduramiyorum... Nedense bunlari dusunurken bile yok diyorum.... O oyle biri olamaz.. O benim canim o benim sevdam o benim kircicegim... Kiyamaz bana uzemez beni ben uzsemde o uzmez beni diyorum... Ama artik yavas yavas tum umitlerim kiriliyor artik gelmez diyorum.. Aramaz sormaz unutu diyorum .. Belkide bir baskasi vardir hayatinda diyorum .... Ve bende artik seni unutmak ve mazimde guzel bir hatira olarak kalmani istiyorum .. Bana kizma gucenme belkide duydugunda kizacaksin uzuleceksin bilmiyorum.. Belkide umrunda bile olmayacak ama seni artik bende daha fazla dusunmek istemiyorum.. Toplayip tum anilari gomek istiyorum... Enderin denizleren dibine, caglayanlara savurmak istiyorumki Alip gotursun cok uzaklara diye Gokguzune artik bakmak istemiyorum seni hatirlatan her seyden uzak durmak hata bu sehirden bile gitmek istiyorum.. Seninle gittigimiz ve gezdigimiz tum yerlerden kacmak uzaklasmak seni tum benliginle anilarimin en derinine gomek istiyorum.. Belki yilar sonra ardima baktigimda ufak bir tebesumle hatirlayacagim biri ani olmani istedigimdendir.. Simdi senin yavas ,yavas gozlerimden kaybolusunu izliyorum..... Hergun biraz daha kayboluyorsun ne acibir sey bunu izlemek, yuregime aci versede bunu yapmam gerektigini biliyorum.... Unutmak kolay omuyor insan sevince anliyorki unutmasida olumden beter aciyi yasadigini anliyor..... Ben seni unutmuyacagim yaban gulum..... Ben seni sadece hatiralarima gomecegim..... Bu senin ici sonyazdigim cumleler olacak ,belki bir gun biryerlerde okuya bilirsin.. Bundan sonra senin adina bir kelimede olsa yazmiyazagim... Cunku seni bu gece burada gozyazlarimla ugurluyorum gecmisime ...Gozlerimden damlayan yaslarlan suladigim askimi ve onunla birlikte seni sonsuza kadar gomuyorum bitanem..... Bu gunedek iki kisi yuregimde yasatim... Simdi seni ozgur birakiyorum....
ELVEDA BITMEYEN TURKUM ELVEDA GECMISTEKI YUREGIM ELVEDA TEK SEVDIGIM..
07.08.07
LaLe
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: ELVEDA BITMEYEN TURKUM Salı Ağus. 07, 2007 6:17 am | |
| yureginize kaleminize saglik harika yazmisin lale ama artik bir son ver bu acili yazilara yaaaaaa yoksa agliyacam.. | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: ELVEDA BITMEYEN TURKUM Çarş. Ağus. 08, 2007 2:03 am | |
| İNSAN YÜREĞİNDE NE VARSA ONU YANSITIR.O HALDE BİZ LALENİN ACILI YAZILARA SON VERMESİNİ DİLEMEKTEN ÖNCE YÜREĞİNDEKİ ACININ BİTMESİ İÇİN DUA EDELİM DEĞİL Mİ EFENDİM...
CANIM YÜZÜN , YÜREĞİN HER DAİM MUTLU OLSUN İNŞALLAH | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: ELVEDA BITMEYEN TURKUM Çarş. Ağus. 08, 2007 10:52 am | |
| Söz vermişti artık bizi üzen yazılar yazmayacaktı valla |
|