M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BILDIGIM BIRSEY VARKI Ptsi Şub. 19, 2007 9:12 am | |
| BILDIGIM BIRSEY VARKI Neden se seni ozlemeye basladim Bilemiyorum. Seni iyi tanimiyorum yuzunu bile hic gormedim Sesinide hic duymadim acaba nasil bir tondu Ya ellerin yumusakmi sicacikmi bilmiyorum gozleri ne renk elami siyahmi nasil bakiyorlardi acaba Kim bilir bakislarin ne canlar yakmistir ne yurekler acimistir Saclarin ya saclarin nasil yumusak,mi hangi yöne tariyorsundur Hic bir sey bilmiyorum....... Yuruyusun oturusun gülumsemen Bildigim birsey var seni özlemeye basladim Icinde ki bu kipirtilara bir anlam veremiyorum nedenler nicinler arasinda gidip geliyorum....... ..Yuregimde ki firtinalar bilmedigim bir limana dogru yaklasiyor... Bunu inaniyordum..... Beni nereye ve hangi kuytu koselere tasiyacakti bilmemiyordum...
belki bir mutluluga, belkide sonsuz bir yolculuga , Ama Sonunda aci cekmekte olabilirdi... yuregime sözdinletemez olmustum ... Dusuncelerim ve bu bitmek bilmeyen duygular butun benligimi sarmis bana anlamsizca hukmediyordu... Bazen dusunuyordum varmiydi gercekten, oyle biri varmiydi yoksa sadece benim hayallerimi süsleyen bir ruyamiydi.......... Ellerini hissetmek ona dokunmak ellerimden tutmasini istiyordum delice biliyordum ve bir ömur boyu onun sicacik kollarinda olmak belkide bu benim son arzum gibi bir seydi...... Ya gozlerine bakmak , nasil bir seydi acaba, gözlerinin icinde kaybolmak bakislarindan Yuregine , yureginin icinde bir damla su olmak nasildi birseydi acaba, nasildi? ...... Ya sarmalari sevmeleri dokunuslari nasildi acaba sicakmi yumusakmi tatlimiydiydi .... Onun yaninda yakininda olmak basimi Gogsune yaslamak nasil bir duyguydu bilemiyorum ama bildigim birsey var onu özlemeye basladim..... Hissetmek yuregin de ruhunda bedeninde bir varligi hissetmek ve tum duygularinlan .. Onun olmak sevgisine askina lakiyik olmak tek dusuncem ..... Karsilik beklemeden onun beni sevmesini istemeden sadece yurekten duygularla onun olmak istiyordum.... Iste bu dusunceler beni benden alip gidiyordu...... Onu dusundugum de yuregimin atislari degidiyor dilimde cumleler bogusuyor Bildigi birsey var onu özlemeye baslamistim.... HEMDE DELICESINE ......
LaLe
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|