M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Ruyamdaki sendin Paz Ağus. 19, 2007 12:08 pm | |
| RÜYAM DA Kİ SENDİN Dün gece ilk kez rüyama geldin. Öylesine tatlı öylesine güler yüzlüydün ki Sanki hiç gitmemiş bırakmamış gibi Yine ellerin avuçlarımda gözlerin gözlerime değdi. ve biz kanat takmış uçuyorduk seninle. Gecenin sessizliğin de sen ve ben sadece ikimiz. Sıkıca sarılmıştık birbirimize yüreğimizin sesini dinliyorduk. Özlemlerimiz kaybolmuştu senin dudaklarında Sevgi cümleleri dökülüyordu. ask dolu sözlerinden nameler dökülüyordu. Bana olan sevdanın Kani tiydi sanki. Rüya bile olsa sana çok yakındım. Meğer ne çok özlemisin ne çok hasret kalmışım. Sevdiğim ben sensiz sensizlikleri sevememişim. Yokluğunda ağladığımı kendimden bile saklamıştım. Bugün ilk kez gözlerimi mutlu açtım karanlıktan. İlk kez güneş doğmuştu odama çünkü rüyam da sen vardın. Ruhum da yine sen vardın. Mesafeleri kısaltmıştı rüyalar. Ve ben ilk kez tıpkı sen varmış gibi seninleydim. Mutluydum. Bugün güneş bana gülümsüyor. Yıldızlar gecem de dans ediyor. Ve tüm sarkıllar senden bahsediyor. Ellerim avuçların da sıcaklığın hala yanağım da Göz yaslarım durmuştu. Hasretim bir nebzede olsa son bulmuştu. Ve ben seni deli gibi sevdiğimi yine sana Ay ışığı altın da Sesiz geceler de kulağına fısıldıyorum. Rüya bile olsa güzeldi seni sevmek sevdiğim. 10. 08. 07
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Nis. 07, 2016 4:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Ruyamdaki sendin Çarş. Ağus. 22, 2007 8:50 am | |
| RÜYALARDA BULUŞALIM !
galiba en güzel aşklar yada aşkın en yaşanası hali rüyalarda gerçekleşiyor... zira gerçekler çok acıtıyor yürekleri
LaLecim yüreğin sağolsun canım | |
|
Göktürkm Misafir
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Ruyamdaki sendin Çarş. Ağus. 22, 2007 2:25 pm | |
| Arkaaslay her ikinizede tasklerimi sunuyoru yorumlariniz icin sagolun
gokturkmen bey efkarlanmanizi istemem dogrusu _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Ruyamdaki sendin Paz Eyl. 09, 2007 1:17 am | |
| - BiR-SeVdA-MaSaLi demiş ki:
- Arkaaslay her ikinizede tasklerimi sunuyoru yorumlariniz icin sagolun
gokturkmen bey efkarlanmanizi istemem dogrusu cok guzel bir siir yureginzie saglik LaLe | |
|