Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: PERİ MASALI BAŞLADI VE BİTTİ Ptsi Eyl. 03, 2007 1:00 am | |
| BİR PERİ MASALI BAŞLADI VE BİTTİ.........!
Yıl 1988, aylardan mayıs, günlerden bir bahar günü Kuşların cıvıl cıvıl öttüğü, doğanın yeşile büründüğü İnsanların hayata bir başka baktığı Dört mevsimin güllerle süslendiği ilk bahar ayı
Tek katlı bir bina üzerinde şu resmi yazı Çankaya belediyesi evlendirme dairesi İki yanında küçük havuzlar, ortasında küçük bir köprü İnsanlar halka oluşturmuşlar, bekliyorlar gelinle damadı
Beyazlar içinde, periler kadar güzel genç bir kız Elinde kırmızı bir gül, başında duağı Siyahlar içinde yakışıklı bir delikanlı Tutmuş perinin elinden, yürüyor selamlayarak insanları
Gelip bir masaya otururlar, başköşede evlendirme memuru Karşı tarafta iki şahit, heyecanlıdır gelinle damat kadar Bir gençlere bakar memur, bir şahitlere Başlar konuşmaya, hoş geldiniz diyerek gelen misafirlere
Sizleri buraya bir mutlu olay için topladık Amacımız bu iki genç insanı evliliğe hazırlamak Hastalıkta ve sağlıkta, üzüntüde ve mutlulukta El ele verip, gönül gönüle uzun ömrü aynı yastıkta
Siz sevgili misafirlerimiz yanında, şahitlerin huzurunda Bir yastığa baş koyup, her güçlüğe göğüs gereceklerine Bu sevgili periyi eş olarak kabul ediyor musun sevgili damat; EVET Sevgili peri bu delikanlıyı hayatın boyunca eş olarak kabul ediyor musun; EVET
Bende sizleri sayın konuklar, sevgili şahitlerin huzurunda Belediyenin bana verdiği yetkiyle karı koca ilan ediyorum. Yeni bir isimle yeni bir hayata iki yüreği birleştirip Sizleri ölünceye kadar, büyük bir aşkla bu yüzükle bağlıyorum
Peri kızı rüyalarındaki prense büyük aşkına kavuşmuş Kendi soyadına veda edip yeni bir isimle kocasına bağlanmış Delikanlı kalkmış, evlilik cüzdanını almış ailenin reisi olmak gururuyla Sevgili prensesinin hoş geldin öpücüğünü kondurmuş dudağına
Merhaba karıcığım, merhaba hoş geldin yeni evimize yuvamıza Merhaba prensesim merhaba gelinliğinle girdiğin bu yuvadan çıkarsın duağınla Yaşamımız boyunca bir adım arkamdan gölgem, en büyük yardımcım olacaksın Yuvamın ışığı, bacamın dumanı, yatağımın ortağı, çocuğumun anası olacaksın
Merhaba prensim merhaba hoş bulduk sevgili kocam, can yoldaşım Bir isme veda edip, namusumla adını taşımaya, sana yoldaş olmaya geldim. Bu yuvayı aydınlatmaya, ocağını yakmaya, yavrularına ana olmaya geldim Üzüntünü almaya, mutluluğunu paylaşmaya, seninle aynı yolda yürümeye geldim.
İki yürek iki halka ile birleşip, yeni bir hayata merhaba dedi Eli kınalı bir gelin, toy bir delikanlı damat yaşam boyu birliktelik istedi Hayat onları nikahla buluşturdu, ALLAH onları sevgiyle birleştirdi İki gönül bir oldu, prenses prensine kavuştu, peri masalı gerçek oldu
Sabah oldu ev güllerle doldu, yeni bir güne yeni bir birleşimle merhaba dendi Aile ağacı kuruldu, dallar oluştu, fideler meyve vermeye başladı Sevgi büyüdü, aşk filizlendi, iki canın birleşimiyle yeni bir hayat geldi Acı tatlı günleri, varlık yokluğu kovaladı, aşk üçgeni üç kişiyle birleşti
Zaman çabuk akıp geçti ki, önü gerilmemiş akan su gibi Bir iki yıl derken dört yıl, bir iki kişi derken dört kişi Biri evin direği, diğer evin koruyucu çatısı İçinde ise iki tane sevgi tomurcuğundan doğan yavrusuyla
Bir gün geldi, evin direği yıkıldı, çatı çöktü Altında iki yavru, elinin kınası kurumamış dul bir kadın kaldı Aşkın baharında, bir bahar ayında baharın en güzel gününde Birleştirdiği gibi, yüce yaradan bir mevsim ayında ayırdı onları
Hani nerde kaldı nerde nikah memurunun dilekleri nerde Hastalıkta ve sağlıkta, mutlulukta ve mutsuzlukta bir ömür dilemişti aynı yastıkta Bumuydu sözün bumuydu dileğin Senin dilediğin ömür dört bahar mı sürecekti Geride gözü yaşlı bağrı yanık genç bir kadın, iki yavrulu bir ana kaldı
Ellerinde tutup birlikte yürüdüler kader denen yolda Gündüzleri gece, geceyi zindan yaşadılar yıllar boyunca Bir kişiyle başlayıp, dört kanatla birleştikleri hayat savaşında Üç kişilik sevgi bağlarını birleştirip, savaştılar yeni yaşamlarıyla
Bir peri masalıydı beyazlarla başladı, beyazlarla bitti Bu iki insanın birliktelikleri evlilikti birleşimleri Kısa sürdü mutlulukları, kederler sevinçleri hayat bağları Bu birlikteliği ayıran evliliği bitiren alın yazısı kaderdi Peri masalı başladı ve bitti…30.05.1988 – 25.05.1992
ALINTI | |
|
Göktürkm Misafir
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: PERİ MASALI BAŞLADI VE BİTTİ Salı Eyl. 04, 2007 1:05 pm | |
| emegine saglik kartal bey gercekten cok etkileyici bir siir _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Dgunlugu Super Moderatör
Mesaj Sayısı : 88 Nerden : Hollanda Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: PERİ MASALI BAŞLADI VE BİTTİ Ptsi Eyl. 10, 2007 8:20 am | |
| Yureginize saglik cok guzel .. | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: PERİ MASALI BAŞLADI VE BİTTİ Çarş. Eyl. 12, 2007 1:54 pm | |
| Eyvallah artkadaslar sizinde yureginize saglik | |
|
melek Süper Üye