M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENI NE AF EDECEGiM NEDEN UNUTACAGIM Salı Eyl. 04, 2007 6:47 am | |
| SENI NE AF EDECEGIM NEDEN UNUTACAGIM Seni ne af edeceğim nede unutacağım Ben seni bir ömürde olsa yine böyle seveceğim. Bana yaptıklarını asla unutmayacağım. Seven su kalbime bir tas bağlayacağım. Adını seni hatıralarını geçmişimden sileceğim. Acılarla kıvransam da askın yüreğimi yaksa da Sen siz bütün günlerim karanlık geçse de! Dönüp bir kez olsun arkama bakmayacağım. Unut sanda başka, başka bir yar tutsan da. İçip, içip gözlerime mayhoş baksan da Yok etmeye çalışanda bendeki seni, Sil sende hafızan benli her şeyi. Hiç bir şey hatırlamasın da Bilmesen de yerimi yurdumu senin o gidisini unutmaya çalışacağım. Kalbime saplasan da büyük bir hançer! Kurşunlara dizsilerde birer, birer! Sırf yüzüme karsı bir şey söylemesin de. Seni yarınımdan geçmişimden sileceğim. Bilmeden sevdim diyeceğim. Ağladım üzüldüm her günümde gecemde hayalini kurdum bir gün değil ömür de. Zalimsin derim az gelir sana. Hainsin derim vız gelir sana. Askı oyuncak ettin. Kalpsizin birisin bu yeter sana. Oynadın kalbimle oynadın gururumla sattın beni bir hamlede tümüyle. Sevgimi askımı hiçe saydın. Simdi ne geçti ki eline Bana bu yaptıklarını nasıl unutacağım. Seni nasıl af edeceğim. Sen nefretimi bile hak etmiyorsun. Ömrümü aldın tüm yüreğimle tek tesellimdir. sende bir gün sevesin. Bana yaptıklarını sen de bir, bir çekersin. Git simdi gide bildiğin başka ellere Kır kıra bildiğin kadar başka yürekleri seni ne af edeceğim nede unutacağım. Ben seni bir ömürde olsa yine seveceğim. Bana bu yaptıklarını ölsem de unutmayacağım. 04.09.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi | |
|
Göktürkm Misafir
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: SENI NE AF EDECEGiM NEDEN UNUTACAGIM Çarş. Eyl. 05, 2007 1:17 pm | |
| ricaederim... _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: SENI NE AF EDECEGiM NEDEN UNUTACAGIM Paz Eyl. 09, 2007 9:14 am | |
| - BiR-SeVdA-MaSaLi demiş ki:
- ricaederim...
guzel bir siir | |
|
M@S@L Admin
| Konu: Geri: SENI NE AF EDECEGiM NEDEN UNUTACAGIM Paz Eyl. 09, 2007 11:00 am | |
| Tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Kartal Tecrubeli
Mesaj Sayısı : 248 Yaş : 53 Reputation : 1 Kayıt tarihi : 04/07/07
| Konu: Geri: SENI NE AF EDECEGiM NEDEN UNUTACAGIM Paz Eyl. 09, 2007 4:29 pm | |
| Yuregine sagli lale herzamankigibi yine harika | |
|
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: SENI NE AF EDECEGiM NEDEN UNUTACAGIM Paz Nis. 20, 2008 3:22 am | |
| evet size katiliyorum bence harika siirler | |
|