M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SAHUR MESAJI Çarş. Eyl. 12, 2007 6:58 pm | |
| Hayirli sahurlar arkadaslar.
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Dgunlugu Super Moderatör
Mesaj Sayısı : 88 Nerden : Hollanda Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: SAHUR MESAJI Perş. Eyl. 13, 2007 5:18 am | |
| sabah yazsam olmazmi:)) sizede hayirli ramazanlar diliorum allah kolaylik versin
damla | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SAHUR MESAJI Perş. Eyl. 13, 2007 7:15 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Isteyipte sahip olamadigim her seyin yerine seni koydugum zaman anladim ki, ben her seye sahipmisim çünkü sen her seyden ve herkesten degerlisin!!!! GUNAYDIN ARKADASLAR _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: SAHUR MESAJI Cuma Eyl. 14, 2007 3:04 am | |
| CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN ...HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: SAHUR MESAJI Cuma Eyl. 14, 2007 7:13 am | |
| Hayirli cumalar |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: SAHUR MESAJI Cuma Eyl. 14, 2007 7:16 am | |
| Bilmukabil ve iyi akşamlar.. |