Bir Sevda Masali HOŞGELDİNİZ |
|
| Günaydın Mesaji | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Günaydın Mesaji Salı Eyl. 18, 2007 7:31 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Çarş. Eyl. 19, 2007 8:00 am | |
| |
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Çarş. Eyl. 19, 2007 7:21 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] ♥ Yere düşen yağmur damlaları Kalbine inecek güneşi engellemesin Güneş bulutların arasından Hep sana doğru baksın Güneş güzellikler getirsin Günaydın ..
Bir sevda masali _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
| | | Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Çarş. Eyl. 19, 2007 8:49 pm | |
| |
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Çarş. Eyl. 19, 2007 8:55 pm | |
| gunaydin gokturkmen bey hayirli gunler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
| | | Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Çarş. Eyl. 19, 2007 9:08 pm | |
| Gunaydin sayin sevda masali sakinleri nasilinzi iyimusunuz beni soracak olursaniz cok cok iyiyim saygilarim deli yakamoz | |
| | | Dgunlugu Super Moderatör
Mesaj Sayısı : 88 Nerden : Hollanda Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Perş. Eyl. 20, 2007 6:56 am | |
| hayirli gunler dileyim bende bari ±' | |
| | | M@S@L Admin
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Perş. Eyl. 20, 2007 7:18 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
| | | Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Günaydın Mesaji Cuma Eyl. 21, 2007 7:30 am | |
| İyi akşamlar Değerli forum sakinleri.. |
| | | | Günaydın Mesaji | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|