| `BIR ADAM TANIDIM BEN | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: `BIR ADAM TANIDIM BEN Salı Şub. 20, 2007 8:12 am | |
| BIR ADAM TANIDIM BEN Bir adam tanıdım ben. Acılara yenik düşmüş kaybolmuş yitilmiş. Batik gemiler gibi denizin dibinde bekleyen. Yüreğine isyan kilitleri vuran! Kuytu köselere kendini hapseden! Bir adam tanıdım ben. Gözlerinde ki hüznü saklamaya çalışan. Istıraplarını yalnızlığını kendinden! Başkasıyla paylaşamayan. Kırgın yüreğine zincirler vuran. Bir adam tanıdım ben. Kayboluşuna ağlayan gözyaşlarını saklayan. Kalbinin güzelliğini unutmaya çalışan. Öfkeli asi " Titreyen ellerini hiç kimseyle paylaşmayan! Yalnız kimsesiz üzgün ve de yorgun. Bir adam tanıdım ben. Sevdası uğruna ölümü göze alan. Vurulan vuran. Yüreğinde ki güzelliği bitmiş sanan. Bulamayıp korkularına yenik düsen! Yıkıntılar arasın da bir filiz bulup yeşermekten korkan! Bir adam tanıdım ben. Hayallerinde ki askı sevdayı bulmaya çalışan! Ve o kocaman yüreğiyle sarıp sarmalayan! Küçük bir yürek için kendini feda eden. İncitmekten kırmaktan korkan! Kendine isyan eden! Bir adam tanıdım ben. Sevdi mi tam seven. Yürekten içten ölümüne seven! Bütün engelleriyle seven, sevilmek için seven. Bir adam tanıdım ben. Sevilmeyi gerçekten hak eden askı için ölüne bilen. Hayatta sadece bir kere bulunan! Bir dam tanıdım ben. Sevgimi düşünmeden ellerine teslim ede bileceğim Bir adam tanıdım ben. Kocaman yüreğiyle güldü mü yüreğini ısıtan. Gözlerin de huzur olan. hasreti özlemi çekilmeye değer. Onun uğruna hiç düşünmeden ölüne bilen! Bir adam tanindim ben. 20 Şub. 2007 LaLe/ MaSaL
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Eyl. 03, 2020 1:11 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi | |
|
| |
Dusler S Misafir
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Perş. Şub. 22, 2007 5:02 pm | |
| Harika bir siir paylasim icin tesekkurler
|
|
| |
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Ptsi Şub. 11, 2008 7:19 am | |
| guzel siir yureginize saglik | |
|
| |
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Salı Şub. 12, 2008 3:39 am | |
| LALE HANIM ELLERİNİZE SAĞLIK GÜZEL BİR ŞİİR. BÖYLE BİR ADAMI BULABİLENE NE MUTLU... | |
|
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Çarş. Şub. 13, 2008 5:27 am | |
| tsk edrimm sevgili kardelen ve romeyo guzel yorumlarimiz icin _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Cuma Şub. 15, 2008 11:29 pm | |
| yüreğine sağlık kalpten sevmeyi bilmeyenlere ibret olacak bir şiir olmuş | |
|
| |
mechul-sair Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 40 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 21/03/08
| |
| |
M@S@L Admin
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Çarş. Mart 26, 2008 2:55 am | |
| tskedrim sair bu siiri yazarken bende sizler kadar belkida cok daha fazla garip duygular tasidigim bir anda kaleme almistim cunku siiri hitap etigim kisinin yuzunu bile henuz gorme sansim olmamisti .. yinede bana ilham kaynagi olan kisiye saygilarimi sunuyorum bir kez daha, ve guzel yorumlariniz icin tsklerimi sunuyorum .. sevgi ve saygilarimlan ..
BIR SEVDA MASALi _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: `BIR ADAM TANIDIM BEN Çarş. Mart 26, 2008 1:44 pm | |
| cok guzel bir siir yuregine ve emegine saglik | |
|
| |
| `BIR ADAM TANIDIM BEN | |
|