M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: HER TELDEN-- 2 Salı Ekim 02, 2007 2:02 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Perş. Ara. 12, 2019 7:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: HER TELDEN-- 2 Salı Ekim 02, 2007 2:20 pm | |
| _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: HER TELDEN-- 2 Salı Ekim 02, 2007 2:37 pm | |
| cok cok guzel hepsi bir sevda masali bu da benden olsun [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: HER TELDEN-- 2 Salı Ekim 02, 2007 9:18 pm | |
| Hepsi çok güzel,paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. |
|