Kaptan MasaLci
Mesaj Sayısı : 18 Yaş : 41 Nerden : €fkarın ßol Sevdanın Zor Oldugu Yerden Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/03/07
| Konu: Sessizce giderim ardimda izlerim karismis adimlara. Çarş. Ekim 03, 2007 12:03 am | |
| Bir cumartesi aksamindayiz yine yarari yüregim.Sen ve de ben.Yanlizlari oynayan iki oyuncu.Efkarli parcalarla sindiriyoruz yine özlemi hasreti.Ara vermis gelmeler yine bu aksam.Uzaklardan kulagima gelen yarin mayhos eden sesiyle yine karaliyorum seni.Her taraf sessiz her taraf yarin sensizliginde.Umutlar iftar arasinda kalmis beklemedeler .Son bir nefes sigaramdan cekiyorum yine,bu cekis baska bir cekis hayati tümden kapliyor,dumani sevdaya uzanan bir kirmizi hali oluveriyor...İlerliyor karanligin göbeginden aydinlatarak cehresini, bir ben kaliyorum yari yolda yare uzanirken bir ben gec kalislari oynamaya mecbur birakiliyorum...Amansiz düslerde tekbasina.İste böyle basladik yine sevgili günlügüm,yarsiz bir aksamin sessizliginde yazarken nagme nagme damliyor herbirsey,anlami derinlere isleniyor sana yazilirken kuru kalemimle... hayatin kendisi bu diyor radyodan okunan parcada,gercekten bu mu yarali yüregim?Uzaklarda hasret cekip onun hayaliyle mesud olmak?Bilmiyorumlar cogaliyor sevgilinin özlemiyle beraber,iki katina cikti baksana.Karakökü yokmudur sence?Bir ''x'' bir ''y'' olamayiz mi denklemi tamamlamak icin.Ben bir matematigin zorlugu sevdim birde yarin ulasilamamazligini.Ne bilim be yarali yüregim,simdi kulagina fisildamak vardi yarin; ''Seni Seviyorum Senden Cok'' demek bir buse ile.Ama belki olmayacak bir hayal,belkide gec kalinmis bir dilegim ve belkide gerceklesmesi en basit olan gercegim.Her ihtimal verilebiliyor aslinda.Hayat hep ihtimaller üzerine kurulurmus dedikleri sey bu olsa gerek.Varligin icinde varligi aramak,sevda icinde sevgiliyi anmak.Ben nasil bir sevgi icindeyim, nasil seviyorum ,tarifi mümkün degil benim icin. Körü körüne baglanilmis hurafeler gibi gelebilir disardan bakildiginda tek pencereden, ama ben sadece sevdim kendim gibi dosdogru sevdim.
Kaptan ( 30.09.2007 ) Ve son sözleri yine karalayip beyaz sayfana noktalari atalim. Sessizce giderim ardimda izlerim karismis adimlara. Son sözlere yazildim bu saatten sonra gidiyorum eyvallah. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Sessizce giderim ardimda izlerim karismis adimlara. Perş. Ekim 04, 2007 4:03 am | |
| tskler kalemine saglik _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|