M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SILDIM SENI Salı Şub. 20, 2007 8:49 am | |
| SILDIM SENI Sildim seni Yüreğimin derinliklerinden. Yok, ettim gözlerini gözlerimin içinden. Acımıyor yüreğim seni düşünürken. O bekleyişlerim bitti. Dönmesen de olur. En yüksek dağlara haykırışım bitti. Deli gibi sahile vuran dalgalar bile sustu. Sildim seni Sildim hayali. Kırdım kalemi Bütün zincirleri yok ettim. Attım yüreğimi en dipsiz denizlere Seninle başlayan ilklerimi kapattım. Sildim bütün öfkelerimi. Tüm anılarımdan ayrı tutum seni! Bedenimden ruhumdan. Sildim seni. Artık yüreğim hiç acımıyor. Ne aptalmışım inandım sözlerine Kandım tatlı diline. Seviyorum asığım diyen sözlerine Ağıtlar yaktım gidisine. Sonunda sildim seni yüreğimden. Artık yüreğim hiç acımıyor. Ağlamıyorum da eskisi gibi, Sensiz gecen günler de Beklemiyorum dönersin diye inandım artık beni sevmediğine çok şükür sildim seni Kapattım gönül kapılarımı Karaladım bütün sayfaları Zor olsa da sildim seni yüreğimden. Sevgili.. 20 Şub. 2007 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|