M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BU YAGMURLAR Salı Şub. 20, 2007 9:28 am | |
| BU YAGMURLAR, Elimden tut yoksa düşeceğim. Bir, bir yıldızlar düşecek. Eğer sen sevdiğini tanırsan. Yağmurdan korktuğunu bilirsin. Gözleri aklına gelir de hatırlarsan. Elimden tut yoksa düşeceğim. Bu yağmurlar götürecek beni senden. Geceleri özlemle uyanıp ararsan beni? Bir kıpırtı duyarsan sessizce ve telaşla! Yağmurdan kaçan bir adam görürsen! Elimden tut yoksa düşeceğim. Yine o sahilden geçiyorsa yolun. Bir aksam vakti bu karanlık şehir de. Beni görürsen bekle, belki tanıyamazsın. İçlenir gizli, gizli ağlarsam. Yanın da. Eğer ben yalnızsam sarhoşsam. Elimden tut yoksa düşeceğim. Bu yağmurlar götürecek beni. SEN SIZ VE SESZIZ NEHIRLERE. 20 Şub. 2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 4:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Dusler S Misafir
| Konu: Geri: BU YAGMURLAR Perş. Şub. 22, 2007 4:58 pm | |
| Harika bir siir paylasim icin tesekkurler[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] |
|