inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Merhaba Çarş. Kas. 14, 2007 5:16 am | |
| selam ben geldim adim nida cok guzel bir site yakin bir dostumun tavsiyesiyle burdayim umarim masal diyarinda banada yer vardir.. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Çarş. Kas. 14, 2007 6:51 am | |
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Merhaba Çarş. Kas. 14, 2007 6:58 am | |
| Aramiza hosgeldin canim seni burda gormek beni cok mutlu eti guzel paylasimlar diliyorum..
Bir sevdamasali
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Göktürkm Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Çarş. Kas. 14, 2007 7:34 am | |
| "selam ben geldim adim nida cok guzel bir site yakin bir dostumun tavsiyesiyle burdayim umarim masal diyarinda banada yer vardir.. "Hoşgeldiniz... |
|
inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: Merhaba Çarş. Kas. 14, 2007 4:05 pm | |
| Tesekur ederim hepinize arkadaslar bu sicacik karsilamaniz icin guzel paylasimlar dosluklar kurmak dilegiylen saygilarmi sunuyorum. | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Merhaba Cuma Kas. 16, 2007 5:40 am | |
| Masal Diyarımızda dostane yüreklere her daim yer vardır Sevgili NİDA...Güzel paylaşımlar dileğiyle HOŞGELDİN ! | |
|
inci_Melek Seruvenci
| Konu: Geri: Merhaba Paz Kas. 18, 2007 4:21 pm | |
| Tskediyorum hos buldum sevgili melek inan bu doslugu burda cok guzel goruyorum | |
|