ElaGözlü Uye
Mesaj Sayısı : 6 Yaş : 35 Nerden : ... Reputation : 0 Kayıt tarihi : 29/12/07
| Konu: Sana Haykiriyorum HAYAT... Ptsi Şub. 18, 2008 1:44 pm | |
| Keşkelerimle birlikte, yol'a çikiyorum Terk edişlerimle birlikte, arayişlarim oluyor yeni bir hayat'i Hüzünleri kenara biraksamda
Bir gölge misali peşimi birakmaz oluyorlar
.
Sonu gelmeyen hüzünlerim var bu şehirde Bir yildizin kaymasi gibi, günler, geceler Acuçlarimdan kayip gidiyor olsada
Bir inat vardir hayata karşi dik durabilmek için savaşan
Oysa
''geçmiş geçmişte kalmiştir'' Bunu söyleyebilmek ne zormuş Ardinda birakdiklarinin üzerine bir çizgi çekebilmek, Murekkebin kurumadan, yazdiklarini, Yazdigin kagidi yirtip atabilmek
Yada ateş'e verip, kulu dumana karişmasi gerek bazen hatiralarin, Edilen yeminlerin
.
.
Sonu gelmeyen mutluluklarim var bu şehirde Yaşadigim bir ömürse, terk etmek kaçmaksa eger, Sana söylüyorum HAYAT;
.ben terk-i diyar ediyorum yaşadigim topraklari
Bütün cesaretimi, içimdeki suskunlugumu, aci feryadlarimi ve hatiralarimi yükleyerek omuzlarima Sana haykiriyorum HAYAT; ....ben terk-i diyar ediyorum dogdugum topraklari....
ElaGözlü
En son tarafından Ptsi Şub. 18, 2008 2:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Ptsi Şub. 18, 2008 2:15 pm | |
| sevgili elagozlu harika bir siir kutlarim sizi inanilmaz begendim yuregine emegine ve kalemine saglik
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Salı Şub. 19, 2008 12:30 am | |
| kalamine saglik elagozlu cok guzel yaa | |
|
elanur MasaLci
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 42 Nerden : turkıye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 19/11/07
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Salı Şub. 19, 2008 12:41 am | |
| | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Salı Şub. 19, 2008 6:26 am | |
| Oysa… ''geçmiş geçmişte kalmiştir'' Bunu söyleyebilmek ne zormuş Ardinda birakdiklarinin üzerine bir çizgi çekebilmek, Murekkebin kurumadan, yazdiklarini, Yazdigin kagidi yirtip atabilmek
YÜREĞİNE SAŞLIK HARİKA BİR PAYLAŞIMDI DEVAMINI BEKLİYORUZ SVGİLER... | |
|
ElaGözlü Uye
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Salı Şub. 19, 2008 8:18 am | |
| Begenmenize çok sevindim....Tesekkürler! | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Çarş. Şub. 20, 2008 12:30 am | |
| GERÇEK YAŞANMIŞLIKLARI ANLATAN YAZILAR ŞİİRLER BEĞENİLMEZMİ HİÇ ELA GÖZLÜ. YÜREĞİNE SAĞLIK.... | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Çarş. Şub. 20, 2008 2:07 am | |
| GERÇEKTEN HARİKA BİR ŞİİR..YÜREĞİNE SAĞLIK..
DEVAMLARINI BEKLERİZ.. | |
|
ElaGözlü Uye
| Konu: Geri: Sana Haykiriyorum HAYAT... Çarş. Şub. 20, 2008 8:48 am | |
| Çok tesekkür ederim... ) | |
|