M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BILIYORUM ORDASIN? Ptsi Şub. 18, 2008 1:55 pm | |
| BILIYORUM ORDASIN? İste yine karsımdasın elimi uzatsam tutacak kadar yakınımdasın. Gözlerimi kapsam sesini duyacak kadar benimlesin. Sessiz ürkek bakışlarını hissediyorum. Yüreğin de beklide hala isyanlar taşıyorsun. Birde unutmaya çalıştığın sevdamı süpürüyorum Bilmiyorum ordasın. Suskunluğun beklide bu yüzden olsa gerek. Yüreğim yüreğini hissediyor anlasana. Onca zamana inat, yüreğim de garip bir heyecan var. Avuçlarım nedense terliyor. Ayaklarım titriyor. İçimden ooh diyorum iste orda. Yakınım da yanım da. Bekleyişlerim tükendi. Heyecandan içim içime sığmıyor. Oysa sen hala çok sesiz ve de suskun sun. Neden? Sanki varlığımı unutmuşçasına suskunsun. Hani hiç bir kalbe sığdıramadığın O büyük sevdana ne oldu söyle sene. Bitti unuttun mu ne? Öyleyse neden geldin. Hadi anlat. Neden karsıma çıktın bunca zaman sonra söyle. Bana acı çektirmek hoşuna mi gidiyor yoksa? Susma konuş. Sen beni seni sevdiğim kadar sevmedin biliyorum. Hadi söyle biliyorum ordasın. Görmesem de hissediyorum. Hadi bir şey söyle tek kelime et. Susma ne olursun susma konuş. Ben hep sustum. Gidisini seyrettim. Özleminle hasretinle geceleri sabah ettim. Bin kere yeminler ettim. Bin kere tövbelerimi bozdum. Bir gün döneceksin diye hep bekledim. Pişmanım, Pişman anlasana, Sana söyleyemedikleri me çok pişmanım. İste simdi karsımdasın. Yüzünü göremiyorum sesini duymuyorum. Ama varlığını tüm ruhum da hissediyorum. Biliyorum ordasın. Yine ayni sevgi dolu bakışlarla mı bakıyorsun. Hala o tatlı gülüşlerin gamzene yakışıyor mu? Yine yüreğin dağlar kadar büyük mü? Hadi susma konuş bir şey söyle. Biliyorum ordasın. Belki kırgın belki sende benim kadar yaralısın. Beklide hala sen de seviyorsun. Sadece kelimelere dökmek istemiyorsun. Gururun engeldir belki de, sevgin üstündür. Suskunluğun ondandır. Yüreğim hissediyor yüreğini, Hani gözlerine bakıp bir kere olsun sevdiğimi söyleyememiştim ya İste simdi ruhuna haykırıyorum. Seni seviyorum. Seni Seviyorum. duyuyor musun. Duy beni. Belki de bu yüz den bende bu kadar rahat söylüyorumdur. Duymuyorsun biliyorum. O kapının ardında kilitler vuruyorsun diline. Suskunluğunu bozmuyorsun. Hani üzgün görmeye dayanamazdın ya beni? Gözlerim de bir damla yas için ölürdün. Oysa simdi bir nefes kadar yakınsın ve suskunsun. Hiç değilse sevmediğini söyle, susma duy beni. Biliyorum ordasın konuş sevdiğim konuş.. 18 Şub. 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Nis. 06, 2016 4:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BILIYORUM ORDASIN? Ptsi Şub. 18, 2008 11:32 pm | |
| cok guzel, paylastigin icin tesekkurler canim |
|
oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: Geri: BILIYORUM ORDASIN? Ptsi Şub. 18, 2008 11:51 pm | |
| yüreğine sağlık guzel paylaşım | |
|
inci_Melek Seruvenci
Mesaj Sayısı : 74 Yaş : 52 Nerden : Turkiye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/11/07
| Konu: Geri: BILIYORUM ORDASIN? Salı Şub. 19, 2008 12:27 am | |
| Yuregine kalemine saglik ablacim ya yine uzdun beni | |
|
elanur MasaLci
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 42 Nerden : turkıye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 19/11/07
| Konu: Geri: BILIYORUM ORDASIN? Salı Şub. 19, 2008 12:40 am | |
| kalemin hic tukenmesin emeklerine saglik ablacim cok etkilendim | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BILIYORUM ORDASIN? Salı Şub. 19, 2008 2:01 am | |
| tskler arkadaslar begendiginiza sevindim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: BILIYORUM ORDASIN? Perş. Şub. 21, 2008 5:43 pm | |
| buda cok guzel yuregine saglik | |
|