M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Biliyorum gideceksin Perş. Mayıs 24, 2007 1:10 pm | |
| Biliyorum Gideceksin Gitme desem de gideceksin. Ağlasam da yalvarsam da Senin için ölsem de Ayrılık saati çoktan çaldı. Bütün ışıklar söndü bu şehir de Ufuktaki güneş çoktan battı. Bütün sevdalar veda etti bu güne Yarınlarımız yok sevgili. Biliyorum gideceksin. Ne bir damla gözyaşı durdurur bu gidisi Ne o sevdanın vaz geçirmezliği kapatır önümüzü, Bu şehir bağlamaz seni bilirim gideceksin. Kalbin acıyla dosa da yüreğin inceden sızlasa da! Bundan sonra hep ben siz olsan da Biliyorum gideceksin. İçin de özlemler olsa da. Hasret bağrını yaksa da Bin kere yeminlerini bozsan da Biliyorum gideceksin. Unutmuş görünsen de. O ilk tanıştığımız günü. Ve ilk heyecanı ilk gülüm semeyi. Ve ilk dokunuşu yüreğinin ilk kez delice car pişini Ben unutmadım sevgili. Sen çoktan unuttun. Biliyorum gideceksin. Gidisin yağmurları getirse de Güneşimi alıp gideceksin Biliyorum gideceksin. Mahkûm olsan da bensizliğe Vursalar pranga ayaklarına Biliyorum gideceksin Kalbinden sileceksin. Sevgin bittiği için değil Çok sevdiğin için gideceksin. Biliyorum. 24.05.2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Cuma Nis. 08, 2016 2:53 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: Biliyorum gideceksin Cuma Haz. 08, 2007 4:50 am | |
| | |
|