oorka Hikayeci
Mesaj Sayısı : 40 Yaş : 53 Nerden : istanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 07/02/08
| Konu: HAYKIRIYORUM Salı Şub. 19, 2008 11:32 pm | |
| HAYKIRIYORUM
Nerden bileyim bir merhabanın Bir ömür sürecek bağlılık getireceğini Nerden bileydim bir selamın Beni kapısında kul edeceğini
İlk tanıştığımız daha dün sanki Dante gibi ömrün ortasına gelmişken on sekiz yaş gençleri gibi Ne yapacağımı şaşırıp kalıyorum
Yaşta on sekizi ikiye katladım Bir anlık zevk içinmi sevdim sandın Unutur geçer gidermi sandın Kalbime attığın kor sönermi sandın
Oysa sevdiğimin mutluluğunu Sevinçlerini paylaştığım kadar Dertlerini sorunlarını hüzünlerinide Bir ömür bıkmacasına paylaşmak isterim
Neden susuyor güvenemedin mi bana Sırların nedir bir kez anlatsana Her sırrnı götürmezsem mezara Adam değilim vursunlar kılıcı kafama
Olur ya belki sırrı bir hastalıktır Söylemek istemez uzak dururum diye Olsun be güzelim sevgimle iyileştirim Kalp lazım deseler onuda veririm
Belki bir hatası vardır utanıyordur Hatasız ku olmaz belki unutmuştur Benim hatam yok diyen bulamazsın yoktur Bu gönül hatalarınlada sevmesini bilecektir
Hep bunları fısıldıyorum kendime Söylersem başımdan gir der diye korkuyorum Ama artık bu yürek dayanmıyor bu sevgiye Artık fısıldamıyorum, haykırıyorum
Seni sen yapan herşeyinle seviyorum Bunu sadece sana değil dünyaya haykırıyorum
OORKA
En son BiR-SeVdA-MaSaLi tarafından Paz Şub. 24, 2008 1:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: HAYKIRIYORUM Çarş. Şub. 20, 2008 5:33 am | |
| guzel siir yuregine saglik, paylastigin icin tesekkurler |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: HAYKIRIYORUM Çarş. Şub. 20, 2008 6:47 am | |
| paylaşım için teşekkürler oorka. güzel bir şiirdi. | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| Konu: Geri: HAYKIRIYORUM Perş. Şub. 21, 2008 1:29 am | |
| ÇOK GÜZELBİR ŞİİR OORKA..YÜREĞİNE SAĞLIK.. | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: HAYKIRIYORUM Ptsi Şub. 25, 2008 3:09 am | |
| paylasimin tskler oorka harika bir siir _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: HAYKIRIYORUM Çarş. Şub. 27, 2008 12:44 pm | |
| guzel siir yureginize saglik | |
|