M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YINE HUZUN Perş. Şub. 21, 2008 5:12 pm | |
| YINE HÜZÜN Aksam güneşi Ufuktan sessizce kayboluyor. Elimde sönmek özere olan Sigaram! Son bir nefes diyorum ciğerlerime Ve senin gidisine veda etmeyişime kızıyorum. Gözlerimin önünde son görüşüm seni Son güle, güle deyişim.. Tıpkı dönecekmiş gibi ayrılışım yok mu? Ardından binlerce kez gitme kal diyesim geliyor aklima Yutkunuyorum. Gözlerim dolu, dolu oluyor. Parçalara ayrılan yüreğime gözyaşlarım karışıyor. Ardından el sallayışımı takiliyor aklima Dönüsü olmayan yolculuğa son veda edişim. Son bakışı suskun yüreğimin umutsucza aglayisi Susmuş saatlere sanki dur demeyisime Gülüşler kâhka halar unutuşuma Umutlarin tükenisi Unuturum diyordum. Ben, ben olmayı unutmuşum seni değil. Ölmeyi beceremeyen ben unutmayimi becerecegim sanki Belki adını unuturum hayalide silerim. Geçmişi de gömerim ama ben, bendeki seni nasıl gömerim. Nasıl delicesine sevdiğimi unuturum. Biliyorum dönmeyeceksin Beklemek çare değil Bekleyişler bitti adres değişti onu da biliyorum bir kere Ömür de geçip gitti. Dönmeyeceğini bile, bile beklemek boşuna Hangi şarkıyla seni uğurlamıştım hatırlamıyorum. Hangi şiir yaralı kırgın yüreğime cere olur bilemiyorum. Gözlerim dekalan bir damla yaşı elimin tersiyle siliyorum. ya ellerimin bos kaldığını nasıl izah ede bilirim! O dam da yanmakta olan lambayı nasıl söndüre bilirim. Bile bile ben nasil sevmektn vaz gece bilirim. Sessiz geceye bitmemiş duyguları nasıl hapsede bilirim. Sisler içinde geçmişimi nasil unuta bilirim. Gülmeyen yüzüme söyle nasıl anlata bilirim. ANSIZIN TERK EDIP GIDISINI Nasil ZALIM HAIN BIRI OLDUGUNU söyleye bilirim.... 11. 06. 07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından C.tesi Kas. 19, 2016 3:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: YINE HUZUN Perş. Şub. 21, 2008 5:18 pm | |
| hmmm bu da cok guzel biir siir yuregine ve emegine saglik | |
|
kardelen Süper Üye
Mesaj Sayısı : 709 Yaş : 40 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 22/12/07
| Konu: Geri: YINE HUZUN Cuma Şub. 22, 2008 12:54 am | |
| HÜZÜNLER HAYATIMIZIN HER ALANINDA VAR. HÜZÜNLERDEN KAÇAMAYIZ.BİZ BIRAKSAK TA ONLARI ONLAR BİZİ BIRAKMIYOR...... KALEMİNİZE SAĞLIK LALE HANIM. ÇOK GÜZEL BİR ŞİİRDİ. ZEVKLE OKUDUM... | |
|