M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ZALIM CIKTIN C.tesi Şub. 23, 2008 7:25 am | |
| ZALIM CIKTIN Gecenin karanlığı ay ışığı altın da. Yıldızların parlaklığı ve denizin sessizliğin de. Yolların uzunluğu gurbetin acısın da Sen ey sevdiğim birde hasretin yok mu? Ben senin askınla yanarken uzaklar da. Sen sarkalar söyledin yani başım da. Güllerden güzel gülüşünün hayalini kurarken! Sen mesut mutlumsun belki de o yuvanda. Neden acıları ben, mutluluğu sen seçtin. Neden çığlıkları ben sessizliği sen seçtin Yüzüne baktığımda ayı güneşi gören ben. Terk edip giden sen. Sen dağların ardında mağrur bir sevgili. Ben bu hain ayrılığı hak eden. Beni kaderime bırakıp giden sen. Seni ölesiye seven yine ben Vefasız zalim çıkan yine sen. 23 Şub. 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|