M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: EEY ASK SEN NE ZALIM HAYIN SEYSIN Paz Haz. 24, 2007 2:35 pm | |
| EY ASK SEN NE ZALIM HAYIN SEYSIN Ey ask sen ne zalim ne hain şeysin. Adını çekiyor tüm körpe yürekleri. Girdiğin her kalp de kara bir duvar örüyorsun. Açtığın yaraların hesabını nasıl vereceksin. Ey ask sen ne zalim hain şeysin. Gülmeyi seninle öğrendim. Sevdayı delice sevmeyi Kanatlanıp uçmayı! En deli dolu günleri mutluluğu seninle öğrendim. Sonra ağlamayı göz yaslarımı tutmayı yine seninle öğrendim. Geceleri uykular haram kalmayı senden öğrendim. Baktığım her yerde senden bir eser bulmayı Senden yine senden öğrendim. Ben her şeyin koca bir yalan olduğunu senden öğrendim. Ey ask sen ne zalim hain şeysin. İçime yangınlar düşürmeyi Yüreğimden nefret etmeyi Her defasın da gitmeyi kaçmayı senden öğrendim. Sonra hüznü acıyı ve sevgisizliği Yine seninle senden öğrendim. Ey ask sen ne zalim hain şeysin. Bitiğimi tükendiğimi yok olduğumu. Deli divane ölüp geçtiğimi Ve sen siz gecen gecelere ağladığımı Yine senden öğrendim. Ben her şeyi senden öğrendim. Doğmayan Sabahı geçmeyen saatleri Adını hiç anmamayı zalimliği hainliği Yalanları nefreti ihaneti Sonsuzluğu Senden öğrendim. , Unutulmayı ve unutmayı En önemlisi bir daha sevmemeyi, ölümüne senden öğrendim. Ey ask sen ne zalim hain şeysin. 24.06.07
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|