M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SENI SEVIYORUM C.tesi Şub. 23, 2008 7:28 am | |
| SENI SEVIYORUM Bugün gözlerini anımsadı yüreğim. Yine ask kokuyordu sözlerin. Bu sabah yine sen doldun odama yasemin kokusu gibi sen geldin dünyama Seni seviyorum dünlerden daha fazla. Her gün Sana daha çok bağlanıyorum. Hayatim da o kadar çok yer kaplıyorsun ki. Denizlerin karalara olan oranı tisi gibisin. Atmosferde tek canlı hücremsin. Nefes alışlarım da saklı gözyaşımsın. El değmemiş; ormanlar gibisin sevdiğim. İçin de keşfedilmemiş yasamlar saklayan. Sıcaklığımsın sevgi dolu yüreğinle. Mabedimsin yüz sürdüğüm. Dualarımsın avuç açıp Allahtan dilediğim. Sabırlarımsın aceleci yüreğime inat. Pişmanlıklarımsın. İsyanlarımsın sensiz geçen yıllara rağmen Özlemlerimsin yasaklarımsın yamadıklarım da. Coşkun akan duygularımsın dolu dizgin giden.. Sen var ya sen. Benim en özelimsin. En değerli hazinemsin. Sakinliğimsin içinde kendimi bulduğum. Gözyaşlarımsın. Ama sadece özlediğimde akan. iste bu yüzden seni çok seviyorum hiç beklentisiz. Seni sevmeyi seni özlemeyi seviyorum, Kanaatkâr gecelerimde. Verdiğin kadarlarıyla yetinmeyi seviyorum. Beklemeyi seviyorum aksam olmasını VE SENIN BANA DÖNÜSÜNÜ SEVIYORUM Kısaca Seni seviyorum yol Arkadaşım.. .23 Şub. 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|