Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bir Sevda Masali
HOŞGELDİNİZ
♥♥14♥ 02♥ 2007♥14♥02♥2024♥♥♥Masal Gibi 17 Yil♥♥Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥♥♥""
Konu: Seviyorum Seni ... C.tesi Mayıs 09, 2009 2:21 am
bir dilin bütün sözcüklerini kullansam seni tarif edemeyeceğimi biliyorum ulasılmaz oldun hep dokunmak hissetmek ve dolu dolu yaşamak isterken seni kocaman bir yanlızlıkdı payımıza düşün payıma düsen herşeyi erteledim ama erteliyemedigim birşey vardı sana benziyordu su olsan dokundugumda bozulurdun bozulmayan birşeydin gidilecek bir yer olsa sonu olurdu sonu olmayan birşeydin uykuda görülecek bir rüya olsa uyanırdım beni rüyamdan uyandırmıcak birşeydin simsiyah sacların olsun istiyordum ama bakdım deyil bugün seni gözlerinden ana fartadan üç ırmagın birlesdigi yerinden öpeyim desem aklıma ırmaklar gelir düşünki yılan dagından aşşağıya iniyoruz ve dünyada sadece ikikişilik türkü kalmış onu söylüyoruz öyle birşeysin sen seni düşündükce yoruluyorum desem dünyanın en büyük yalanı olur bugünden yarına ne kalır bilmem ama sen kalırsın tıpkı yatagı deyişmeyen bir ırmak gibi yaşadıklarımız azdı zamana sığmadık yaşamak isterken herşeyi bugün şarkı söylüyorsam o gün şarkı deyil şarkı gibi seni yaşamak isterdim halkıma benziyordun bir yanın göç bir yanın kokuyordun hep gezmedigim yerin kalmadı bazen yasaklandın bana bazen bir suç gibi boynumda taşıdım seni yedi telli sazımla bile anlatamadım sen bir ucurum gülüydün ellerimi uzattıgımda bin kırıkla geri döndüm yasaların bile tanımlıyamadıgı birşeydin haritalara sıgmazdın her ülkede bir başka gülüyordun uzundum inceydim dokundugumda nereli oldumu seninle hatırlardım bana hep kendimi hatırlatan birşeysin sen uzaksın yakınsın özlenensin ama bugün deyil yarın gibi birşeysin sen bugün herşeyi deyisdirmek için çabalarken sen deyişmeyen olarak duruyorsun karşımda kabul ediyorum dünyaya bu kalsın ama sen bilme dünyada kaç iklim kaç zulüm dünyada kaç ölüm var bir seni onların karşısına koymak nasıldır bilemezsin bilme bugün her ölümle biraz ölürken seni düşündükce hayata dönüyorum yeniden gecenin en karanlık yerindeyim bir sıgara ateşinin aydınlattıgı kadar ışık bile olsan yinede seviyorum seni sadece benim seni anladıgım kimsenin unutmamak için defterine not düşdügü gibi ama hayatında hep bir dipnot olarak kalan kendi yasaklarım gibi unutamıyorum seni dagları delmiyorum inmek istiyorum oralardan hepiniz gibi aynada saçlarımı taramak günaydın der gibi sokaga fırlamak ve şarkı söylemek istiyorum adına ask diyorlar gelecek diyorlar bana yetmiyor her şarkımda sana bir adım daha yaklasmak istiyorum bir baska dilden seviyorum seni kırmızıdan daha uzundur gelincikler gibi bir mevsim deyil dört iklim köşe bucak kim ne derse desin geri dönecek yerim yok bir kentin ortasında çıglık çıglıga bagırarak tek başıma kalsamda yinede