M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: HADI GIT DIYEMIYORUM C.tesi Şub. 23, 2008 7:47 am | |
| HADI GIT DIYEMIYORUM Ne çok bu kalp seni özlüyor Askını yaralı yüreğini ve seni. Ne yüzünü unutacağım ne adını sileceğim. Karanlık gecelerden hep seni dileyeceğim. Ayrılsak ta ölmeyecek sevdamız yüreğimizde. Ben seni ömrümce hep seveceğim. Hadi git, git demeyeceğim. Biliyorum sende gidemeyeceksin. Yüreğin izin vermez bu gidişe. Yokluğun hasretin olmasa bende git diyeceğim. Gözlerime bakma öyle baktığın an yüreğim titriyor. Hadi git, git diyemiyorum. Gülüşlerin takılıyor aklıma susarım. Acılarıma sen diyorum hüzünlerimi mevsimlere emanet ediyorum. Hadi git unut beni. Unut bu yaralı yüreği Biliyorum sende gidemeyeceksin. Ettiğimiz o yeminler sen yakacak Ahların vahaların seni vuracak gülüşlerin yine solacak Hadi git. Git diyemiyorum. Bilsen ki ardımdan hiç gözyaşı dökmeyeceksin. Bilsem ki yüreğin hiç yanmayacak. Gözlerin yine öyle gülecek git diyeceğim. Hadi git. diyemiyorum. Bu kâbuslar olmasa gideceksin biliyorum. Gitme kal hep yanımda kal diyeceğim. Eyer bir gün ölüm gelecekse senin Kolların da ve senin yanın da olsun niye dilekler dileyeceğim. Hadi git, git demiyorum Çünkü gitmeni bende istemiyorum. Seni çok ama çok seviyorum. 23 Şub. 2008
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|