M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: HADI KALBIM HADI C.tesi Mart 10, 2007 3:00 pm | |
| HADI KALBIM HADI Biliyorum kalbim yine korkuyorsun öyle değil mi? Askın o büyülü o bitmeyen ıstırabından. Hadi yeniden basla desem, Başlaya bilecek misin. Her defasında sevdaya bir adim kala senin kollarını bağladılar. Hançerler batırdılar her bir parçanı böldüler aldılar. Hadi tutunmalısın yeniden Kâh be hayatin acımasızlığını Sende gaddar olmalısın. Sen de acı çektirmelisin. Onları da yüreğinden sen vurmalısın. Tıpkı sana yapılanlar gibi Senin gibi yanmalılar. senin çektiklerini onlarda çekmeli hadi kalbim hadi. Bir kez olsun. Onlar da yasamalı bu acıyı Belki bir gün sende gerçek sevgiyi bulursun. Neden olmasın ki? O acı veren sayfaları birer, birer kapatmalısın. Ölümden kötü ayrılık derlerdi de inanmazdım. Simdi sende bende onu yaşıyoruz, hadi kalbim. Bir yanım cehennem ateşi bir yanım da sen. Yalandı her şey diyor yalandı yüreğim. Meğerse biz sevilmeden sevmişiz mertçe yüreklice ölümü seçmişiz. Kader kurbanı olmuşuz üzülme! Ve sen kalbim en kötüsünü sen yasadın yaralandın.. En derininden sen vuruldun sen yıkıldın. Ve parçalara ayrıldın. Ezildin yıprandın ve sustun. Acıların en büyüğünü sen yasadın. Fırtınalar sonrası sessizliğine yine gömüldün. Sevdanı sakladın için de. Bitti dedin ama bitiremedin. Hadi yüreğim simdi sil bastan yapmalıyız Seninle. Ağlamak yok. Üzülmek yok. Göz yaslarımız akmamalı Dik durmalıyız. Ve yine gururla ayakta kalmalıyız. Delicesine sevmeliyiz. Hadi kalbim hadi. Topla dik dur silken kendine gel Gülmeyi unutmuş o yüzün yeniden can bulsun. Hadi hayata karsı inadına gülümse. Seni Seviyorum kalbim. Beni bırakıma sakin.. 10 Mart 2007
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|