M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: SUSMA KALBIM Perş. Ocak 10, 2008 2:47 am | |
| SUSMA KALBIM Neler oluyor yüreğim sana. Suskundun nicedir yine arsızlaşıyorsun. Anlamak isterdim sendeki bu kıpırdanışları. Yine unutun geçmişteki sızlanışları. Vazgeç su hayallerinden vaz geç uslan artık. Yetmedi mi çektiğin acılar döktürdüğün gözyaşları Ne çabuk unutun zalimleri hainleri elinde oyuncak olduğun o günleri Bir de ettiğin yeminleri. Küçük bir kıvılcımla tövbelere cevirdin. Of kalbim yemi başlayacağız. O uykusuz geceler fırtınalı deli dolu sabahlara Bak ne güzel sakin limanlar gibiydik. Suskun sessiz huzurlu. Neden yine fırtınaya çevirmeye çalışıyorsun. Bak iste yine avuçlarım terliyor. Boğazın kuruyor susuzluktan değil ha. Aska sevdaya esir düşmekten korkuyorum. Kaybetmekten korkuyorum anla beni Bin parçaya bölünmekten iyileşmez yaralara sebep olmaktan. Korkuyorum kalbim anlasana. Bende en az senin kadar isterim. Yeniden askın büyüsüne kapılmayı sevilip sevmeyi Korkuyorum kalbim anlasana. Ask acısından sendeleyip düşmekten!. Ne olur anla beni kalbim anla. Söyle kalbim nedir bu içimi saran sıcaklık. Yine pembe sayfaları aralıyorsun. Gökyüzü yine mavilere berenmiş ay bir başka parlıyor bu gece gözlerin de. Yıldızlarsa yine muhteşem. Dalgalar mehtaba merhaba demeye hazırlayamıyor. Yüreğimse suspus Nedir bu sendeki haller. Bu gece her geceden farklısın. Kanatlar taksinmiş gökyüzünde asiliğin kaybolmuş her defasından farklısın bu kez. Hani sen eskiden korkaktın. Düşüncesi bile korkuturdu. O küçücük bedenine ne oldu simdi. Susma şöyle kalbim şöyle Dünyayı ele geçirecekmiş gibi kibirlisin bu gece Hadi bak sabah oluyor. Bilinmezleri isteme benden. Vurma yine sırtımdan. Hançerleri saplama yıkma kurduğum aşksız dünyamı. Kilitlerimi sökme bırak paslı kalsınlar. Kapalı kapılar. Ne olur yapma? Yine dinlemeyeceksin biliyorum. Bir başka satın beni bu gece biliyorum yüreğim. 10 01 08 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Çarş. Nis. 06, 2016 4:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
melek Süper Üye
| Konu: Geri: SUSMA KALBIM Cuma Ocak 11, 2008 1:39 am | |
| ne zaman söz dinledi ki , dinletemedik hiç bir zaman ! yine bildiğini okuyor...hep onun dediği oldu zaten !
yüreğine sağlık LaLe cim | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SUSMA KALBIM Cuma Ocak 11, 2008 1:32 pm | |
| Cok haklisin canim tskler seninde o guzel guregine saglik yorum icin tsk _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: SUSMA KALBIM Perş. Şub. 21, 2008 4:31 pm | |
| cok guzel bir siir yureginize saglik | |
|