M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ANLAT KALBIM C.tesi Şub. 23, 2008 7:35 am | |
| ANLAT KALBIM Anlat kalbim anlat yüreğindeki yarınları Ben yasadım sen yasatın sevdaları Ne acılar çektin bilinmezler de kim bilir. Kan damlayan yüreğimden fışkırırken acılar Avuçlarında boşluğa takılır gözlerim. Anlat kalbim anlat bilmediklerimi. İçimdeki fırtınaları sen yasadın benimle. Göz yasların sel olurken sen baktın gözlerime. Terk edilmişliği hasreti özlemi sen yasadın benimle. Anlat kalbim anlat bilmediklerimi. Ne hüsranlar yasadın gördün. Kim bilir kaç kere yerlere savruldun. Kaç kere yitildin ve kaç kere sevindin. Ve sen bana sevmeyi sevilmeyi öğretin. Anlat kalbim anlat bilmediklerimi. Ask açısını sevda çekmeyi terk edilmişliği Senden öğrendim. Ve hiç sevmediğim kadar sevilmeyi Karanlık gecelerde güneşim ayım olmayı. Sen yasadın benimle senden öğrendim. Anlat kalbim anlat bilmediklerimi. Ve kaç gecem uykusuz geçti bilinmez de Yağmur altında ıslandığım o günleri. Bir kedi yavrusu gibi sokağa bırakıldığım o anları. Ve hayallere kapılıp içim acıdığı o masum günleri. Anlat kalbim anlat nefretimin sonsuzluğunu. 23 Şub. 2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
elanur MasaLci
Mesaj Sayısı : 22 Yaş : 42 Nerden : turkıye Reputation : 0 Kayıt tarihi : 19/11/07
| Konu: Geri: ANLAT KALBIM Paz Şub. 24, 2008 4:05 am | |
| kalemine saglik ablacimcok guzelmis | |
|
Ceylan_Gozlum MasaLci
Mesaj Sayısı : 25 Yaş : 49 Nerden : yok Reputation : 0 Kayıt tarihi : 23/03/08
| Konu: Geri: ANLAT KALBIM Cuma Mart 28, 2008 2:12 pm | |
| ne diyecegimi bilmiyorum hepsi bir birinden guzel siirler yureginize saglik effendim | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: ANLAT KALBIM Perş. Nis. 10, 2008 10:56 am | |
| yureginize ve emeginize saglik cok guzel bir siir | |
|
emre Uye
Mesaj Sayısı : 10 Yaş : 40 Nerden : ist Reputation : 0 Kayıt tarihi : 15/05/08
| Konu: Geri: ANLAT KALBIM Paz Mayıs 18, 2008 12:57 am | |
| emeğinize ve gönlünüze sağlık çok tatı bir şiir | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ANLAT KALBIM Paz Mayıs 18, 2008 2:45 am | |
| TSKLER EMRE BEY SIZINDE YORUMUNUSA SAGLIK _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|