M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: ANLAT BANA Salı Haz. 26, 2007 3:26 pm | |
| ANLAT BANA Anlat bana, anlat nasıl terk edip gittin. Anlamsız bir çok sözleri ardında bırakıp Yüreğime kursunlar sıkıtında gittin. Nasıl acımadın nasıl kıydın. Hiç mi düşünmedin. Hiç mi sevmedin. Gözlerin de bir damla yas da mı akmadı. Anlat bana nasıl acımadan yıkıp da gitti. Yüreğin ask ateşiyle yanıyorken. Ayakların gitme diye yalvarırken Anlat bana, anlat nasıl terk edip gittin. Bensizliği nasıl seçtin. Geceler sensiz çekilir mi güneş doğar mi ? Yağmurlar durur mu hiç. Bu yürek sensiz ölür mü Eski resimlerle avunulur mu? Dinlediğin şarkı sevdadan bahseder mi? Anlat bana anlat nasıl terk edip gittin. Her yanlış bir dorumudur. Yaşananlar yalanmadır. Gidişler çaremimdir. Hadi anlat, Nasıl acımadın nasıl kıydın da gittin. Anlat bana nasıl terk edip gittin. 27.06.07 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|