M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: NEYDI Ptsi Şub. 25, 2008 2:45 pm | |
| NEYDI Beni böyle karalar ağlattıran. Yokluğun mu varlığım. Bilemiyorum. Yoksa yüreğimdeki sevgin mi? nefretin mi Neydi? Bir hayal miydin yoksa` kâbuslarımdan çıkıp gelen. Yokluğunla bedenimi ısıtan Neydin, neydi? Öldüğüne kendimi inandırdığım. Hayalleriyle yıllarca avunduğum. Bir anda karsımda bulduğum. Sen o sevdiğim olamazsın. Yüreğim ne çok acıyor biliyor musun. Göz yaslarımı neden kontrol edemiyorum. Sevinsem mi üzülsem mi döndüğüne Yoksa kâbus mu desem adına. Neydi kimdi beni böyle acıtan. Neydi içimdeki bu çekilmez şey? Askın mı yüreğimi böylesine ağlatan! Yoksa ansızın kayboluşların mı? Beni mahveden. Neydi? Oysa kaç kere gidisini izledim. Alişmiş ol maliyim uğurlamalara. Yokluğuna terk edişine Kah beliğine Yalanlarına Alişmiş olmalıyım. Sevilmeden sevmeye. Neydi. Neydi beni böyle bitiren. 25 02 08
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 4:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: NEYDI Ptsi Mart 03, 2008 1:28 am | |
| yuregine saglik canim |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: NEYDI Ptsi Mart 03, 2008 2:41 am | |
| tsk ederim canim sagol _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|