M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Gozyasi Dokuyorsun Ptsi Şub. 25, 2008 3:46 pm | |
| Gözyaşı Döküyorsun Yüreğim de bir acı gözlerim de hüzünsün. Ben seni böyle sevmeye alıştım be sevgili. Senin yüreğini tastan bilirdim. Sevgiden anlamaz değer vermez sanırdım. İste simdi anladım. Sende yıkıntılar arasından sıkışıp kalan Yaralı bir yüreksin. Suskunluğun bu yüzden. Duydum simdi sende mutlusun. Yüreğin huzurlumu. Dökülen gözyaşına değer mi bilmiyorum. Yaptıkların yeter mi kader mi bilmiyorum Nefesim daralmış soluğum çıkmaz iken çekip giden sendin. Söyle simdi mutlumunsun. İnandım sana inandım her şeyine Uyanınca anladım uyanınca sızladım. Sende yürek var mıymış? Sende sevda var mıymış? Bak simdi yine titriyor ellerim İçim bomboş bir virane misali. Ağlamayacağı diyorum. Nedendir bu gözyaşım. Geçmişime ardıma dönüp te hiç bakmadım. Son kez olsa bile seni anmadım. Korkuyorum sevmekten acıyı çekmekten. Kendime soruyorum bu nasıl asktır böyle Değer mi onun için onu da bilmiyorum. Neden simdi üzgünsün bu bakışların neden. Sevmeyen yüreğiyle hangi sevdanın hesabını bu söyle Buna sevgimi denir. Buna nasıl yürekmiş böyle. Sen ölmüştün gittiğin Ogün de. Hiç olmayan Sevdamıza mezar bile yapmıştım. Oysa simdi: Yüreğimi kursunlar deliyor. Bana olan öfken yeniden alevleniyor. Bu yenilmişliğin büküyorsa belini Neden geldi geriye nede sevdin ki beni Ben kaybettiğime değil geçmişime ağladım. Ya sen hangi sevdan için döktün bunca göz yası. Heba ettim ömrünü Ne sevildim ne sevdim acı çeken yürekti. 26 02 08 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Salı Nis. 05, 2016 3:47 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: Gozyasi Dokuyorsun Paz Nis. 20, 2008 3:32 am | |
| cok guzel bir siir yureginize ve emeginize saglik | |
|
Dgunlugu Super Moderatör
Mesaj Sayısı : 88 Nerden : Hollanda Reputation : 0 Kayıt tarihi : 10/09/07
| Konu: Geri: Gozyasi Dokuyorsun Salı Nis. 22, 2008 6:27 am | |
| sayisini bilse biri icin dicekdir kesin ama lalecim erkek milleti iste | |
|