M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YEMIN Paz Mart 02, 2008 3:06 pm | |
| YEMIN Kelimeler yetmezdi seni anlatmaya suzcukler tukenmezdi yuregimi dokmeye hep korkardim bir gun nazar degecek bu buyuk ask bak iste nazar degdi askimiza hepderdim unutursam yuregim yok olsun dilim adini soylemezse kahrolsun kopsun gozlerim gozlerine hapsolsun yuce rabim son nefesimi senin kolarinda alsin etigimiz tum yeminler seninlede olsun bak iste nazar degdi askimiza kalemin hep seni yazsin siirler sarkilar seni anlatsin sevdamiz dilden dile dolasin yuregimizdeki o buyuk alev sonsuza kadar hic sonmesin yuregimiz her engele boyun bukmesin tum yeminlerimiz ucunda olumde olsa bozulmasin ben seni unutursam gokteki butun yildizlar sonsun sen beni unutursam mahserde elim yakanda olsun
02 03 08
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son BiR-SeVdA-MaSaLi tarafından Perş. Eyl. 24, 2009 7:42 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: YEMIN Ptsi Mart 03, 2008 1:32 am | |
| senin ahini almis artik ondan adam olmaz |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: YEMIN Ptsi Mart 03, 2008 2:41 am | |
| bilmiyorum canim yinede almasin bosver insanlar yaptiklarini mutlaka birgun bulurlar oyuzden kimseye ah etmiyorum yinede varsin mutlu olsun _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|