Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

Bekleyiş!!!

4 posters
YazarMesaj
kettyyy
Seruvenci
Seruvenci
kettyyy

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePaz Mart 30, 2008 2:08 am

BEKLEYİŞ

Çok korkuyorum bu sessizlikten.Bir yandan,kapıları pencereleri yumruklayan rüzgar ürpertiyor şu küçük yüreğimi....Yalnızım yine tek başıma alışırım diyorum ama hep yanılıyorum.Yoruldum artık bu bekleyişten.Eskiden hayat dolu gülen biri yok artık.Eğer gülüyorsam kesin olan bişey var oda o gülüşün sahte olduğu...
Şuan yatağımdayım peceremden dışarı baktığımda boy boy , sıra sıra uzun kavak ağaçları var hepsi aynı anda rüzgarla savruluyorlar.Benimde bu bekleyişte savrulduğum gibi.Soruyorum hep kendime ''çok mu sevdin?'' cevap ''Evet , ama bir o kadar da nefret ettim..'' .Ve bu bana çok acı veriyor...İnsan sevdiğinden nefret edermi?Ben ediyorum işte.Yoruldum artık.Bu sessizlik korkutuyor beni.BİR YANDAN KAPILARI PENCERELERİ YUMRUKLAYAN RÜZGAR ÜRPERTİYOR ŞU KÜÇÜK YÜREĞİMİ!!!!
kettyyy
Seruvenci
Seruvenci
kettyyy

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePaz Mart 30, 2008 2:11 am

buda yine benim eski sevgiliye yazdığım bi mektuptur
Romeo
Seruvenci
Seruvenci
Romeo

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePaz Mart 30, 2008 2:29 am

guzel siir yureginize ve emeginize saglik
ama ben hic siir yazamiyorum galiba herkes saiir olamiyor bende saiir ruhu yok galiba:25:
http://www.romemyo.de
kettyyy
Seruvenci
Seruvenci
kettyyy

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePaz Mart 30, 2008 5:26 am

çok teşekkür ederim. bende öle diyordum ama sonradan dökülüverdi ....
NightBlue
Süper Üye
Süper Üye
NightBlue

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePaz Mart 30, 2008 7:40 am

kettyyy,harika bir yazı canım,yüreğine sağlık..

bildiğim kişiye miydi bu yazı? merak ettim,kusuruma bakma blus
http://www.blogcu.com/alpkaytan
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePaz Mart 30, 2008 9:12 am

sevgili kettyyy yazini begeniyle okudum icinde kendimden coyleyler gordum kutlarimseni cok hos bir yazi ama sunu soylemeen gecemiyecegim icindeki nefret bence on olan sevgidendir ve bu sevgiyi yine o sevgili senin yureginden alabilir canim aksi taktirde canim cok yanar fenfer etme bence daha az aci cekersin ..

kalemine saglik birkez daha paylastiginicin tskler
sevgilerimlen

BIR SEVDA MASALI

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
kettyyy
Seruvenci
Seruvenci
kettyyy

Bekleyiş!!! Empty
MesajKonu: Geri: Bekleyiş!!!   Bekleyiş!!! I_icon_minitimePtsi Mart 31, 2008 1:12 am

çok teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize....daha var büssürü yazarım hepsini. sanırım dediğin gibi ben sevgimin büyüklüğünden nefret etmişim sanırım ama nefret bittiğinde sevgide bitiyo bunu anladım şuan....çünkü sevmesen umursamazsın yani nefrette etezsin.ah ah çok zor bu konular yara verici hep...ama insan konuştukça açılıyo.nihtblue bu şiir ler obildiğin kişiye değil bu şiirleri ben yazalı 1 seneden fazla olmuştu.bildiğin kişiye yazılmış bi şiirim yok henüz ama bu gidişle olcak.başlığınıda kavuşamadığım koyucam:)
tekrar tekrar çok teşekkürler beğendiğiniz için herkeze.

Bekleyiş!!!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Bekleyiş
»  BEKLEYIS!!