kettyyy Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 37 Nerden : bartın Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Bekleyiş!!! Paz Mart 30, 2008 2:08 am | |
| BEKLEYİŞ Çok korkuyorum bu sessizlikten.Bir yandan,kapıları pencereleri yumruklayan rüzgar ürpertiyor şu küçük yüreğimi....Yalnızım yine tek başıma alışırım diyorum ama hep yanılıyorum.Yoruldum artık bu bekleyişten.Eskiden hayat dolu gülen biri yok artık.Eğer gülüyorsam kesin olan bişey var oda o gülüşün sahte olduğu... Şuan yatağımdayım peceremden dışarı baktığımda boy boy , sıra sıra uzun kavak ağaçları var hepsi aynı anda rüzgarla savruluyorlar.Benimde bu bekleyişte savrulduğum gibi.Soruyorum hep kendime ''çok mu sevdin?'' cevap ''Evet , ama bir o kadar da nefret ettim..'' .Ve bu bana çok acı veriyor...İnsan sevdiğinden nefret edermi?Ben ediyorum işte.Yoruldum artık.Bu sessizlik korkutuyor beni.BİR YANDAN KAPILARI PENCERELERİ YUMRUKLAYAN RÜZGAR ÜRPERTİYOR ŞU KÜÇÜK YÜREĞİMİ!!!! | |
|
kettyyy Seruvenci
Mesaj Sayısı : 70 Yaş : 37 Nerden : bartın Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/03/08
| Konu: Geri: Bekleyiş!!! Paz Mart 30, 2008 2:11 am | |
| buda yine benim eski sevgiliye yazdığım bi mektuptur | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Bekleyiş!!! Paz Mart 30, 2008 2:29 am | |
| guzel siir yureginize ve emeginize saglik ama ben hic siir yazamiyorum galiba herkes saiir olamiyor bende saiir ruhu yok galiba:25: | |
|
kettyyy Seruvenci
| Konu: Geri: Bekleyiş!!! Paz Mart 30, 2008 5:26 am | |
| çok teşekkür ederim. bende öle diyordum ama sonradan dökülüverdi .... | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Bekleyiş!!! Paz Mart 30, 2008 9:12 am | |
| sevgili kettyyy yazini begeniyle okudum icinde kendimden coyleyler gordum kutlarimseni cok hos bir yazi ama sunu soylemeen gecemiyecegim icindeki nefret bence on olan sevgidendir ve bu sevgiyi yine o sevgili senin yureginden alabilir canim aksi taktirde canim cok yanar fenfer etme bence daha az aci cekersin ..
kalemine saglik birkez daha paylastiginicin tskler sevgilerimlen
BIR SEVDA MASALI _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
kettyyy Seruvenci
| Konu: Geri: Bekleyiş!!! Ptsi Mart 31, 2008 1:12 am | |
| çok teşekkür ederim çok sevindim beğenmenize....daha var büssürü yazarım hepsini. sanırım dediğin gibi ben sevgimin büyüklüğünden nefret etmişim sanırım ama nefret bittiğinde sevgide bitiyo bunu anladım şuan....çünkü sevmesen umursamazsın yani nefrette etezsin.ah ah çok zor bu konular yara verici hep...ama insan konuştukça açılıyo.nihtblue bu şiir ler obildiğin kişiye değil bu şiirleri ben yazalı 1 seneden fazla olmuştu.bildiğin kişiye yazılmış bi şiirim yok henüz ama bu gidişle olcak.başlığınıda kavuşamadığım koyucam:) tekrar tekrar çok teşekkürler beğendiğiniz için herkeze. | |
|