M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BEKLEYIS!! Paz Kas. 18, 2012 6:21 pm | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]BEKLEYIS [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Gun aksam oldugunda gunesin kiziligi maviyi karanliga gomerken bir bekleyisti gunden geriye kalanyarim kalan bir sey vardi saki yuregimin bir kosesindebir eksik bir ic cekis yada icimi daraltan bir oof sanki, poyrazdan esen karayel misali belkide unutmak istediklerimdi yada unutamadiklarim bir esya gibi adini hatirliyamadigim bir boslukgun aksam oldugunda garip bir eksiklik yARIM kalmistim sanki icime birseyler igne misali batiyordu buruk bir bekleyisti yada gelmiyecegini bile,bile yuregimin bekleyisiydi oysa gune ne guzel baslamistim simdi vakit gece yyarisini coktan gecti ve yine tek sirdasim olan yanlizlik kalmisti yani basimda icimde biriken ne cok sey vardi hatirlamya calisttigimbana kalan sadece buyyuk bir yanlizlik olmustu oysa cevremi saran bu kalamalik mutlu etmeliydi beniama ben mutsuzdum sanki ayak sesleri duymaliydim yada bir kapi cili calmaliydi birseyler vardi tamamlayacak beni hala gozum penceren kenarinda takili kalmisti karanlik sokakt uzayan yol boyu agaclarin ruzgara sevdasini anlatisina takiliyordu goz bebeklerim ve yuvasindan kopup savrulan sari yapraklarin sesleri karisiyordu motor seslerine ve yuregimde ise ha gorundur gorunecek hevesleri bir golge bir ses yada adini koymadigim her neysecikmaliydi suraciktan ve yuregimdeki karanlik kuytu tarafa gunes dogamaliydi oysa yavas yavas sokagi saran sadece zifiri karanliktiarasira sokak lanbalari altinda yada su kose basinda bir karalti olmaliydibenim kisi sadece bir bekleyisten ibaretti hani insanin eksikbir yani olurya bosluk olurya taa suraciginda sol yaninda iste oyle birseydi..golge misali garip birsey iste olmasa olmaz dedigimizden ..sanki yuregimde bir yer sizlayacak kanayacak yyada gece gunduze dinmeyecek iste oyle bir kekleyisti benimkisi gozlerimden hep bir bugu kalacakt yada yarim mutluluk olacaktti goz kapaklarim yine agirlasti gun yorgunlu otmusttu uzerimi icimde bir yer hala gelecek heveslerinde oysa bu kalabalik icinde yuregimdeki bu bosluk nedendi? neden sesiz duvarlar sadece duyabiliyordu sesimi neden bu bekleyisim.. kime" neden gitmiyordu benden bu duygu neden bitmiyordu yada bekledigim neden gelmiyordu..19-11-2012LaLe/MaSaL [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından Paz Haz. 16, 2013 1:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
kervanci_28 MasaLci
Mesaj Sayısı : 15 Yaş : 52 Nerden : Giresun Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/03/13
| Konu: Geri: BEKLEYIS!! C.tesi Mayıs 18, 2013 9:56 am | |
| çok güzel yüreğinize sağlık.... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BEKLEYIS!! C.tesi Mayıs 18, 2013 10:17 am | |
| tskederim efendim begendiginize sevindim !!! _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|