Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Agladığımı Gorme Sakın! Paz Mart 30, 2008 2:54 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Ağladığımı Görme Sakın! Bakma nemli gözlerime! Bir iç çekiş görürsün o zaman... Pişmanlık değil o süzülen yaşlar. Belki de bir hüzün Ya da sensizliğin denizinde Sevgisizliğinin diplerindeki benim işte onlar... Çağlıyor sensizliğin en acımasız şelalesi. Düşüyorum o vakit Parçalanmış hislerimle en derine... Sonra Boğuluyorum gözyaşlarımın akıntısında, Tutunamadan bir dala Alıp atıyor beni sonsuzluğa... Sonsuzluk da sen oluyorsun, Sonra Dolduramıyor o an göz yaşlarım boşluğu, Büyüyor giderek yalnızlığım... Sensizlik yanı başımda kapılmış oluyor akıntıya, Sürüklüyor o zaman beni Çaresizliğe çaresizce... Gözlerim yaşla dolu Ama boş bakıyor aynı senin gibi. Hüzünlerim boş bir noktaya dalmış Seni göremez oluyor aniden... Ne bir çaresizlik bu ağlama Ne de bir güçsüzlük bu! Sensizliğe de ağlamıyorum aslında! Belki de sadece karşılıksız sevgime. Bakma o yüzden gözlerime Ve sakın ağladığımı görme!.. | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Geri: Agladığımı Gorme Sakın! Paz Mart 30, 2008 2:57 am | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Neredesin ey mutluluk, Hangi kapının arkasında bekler durusun beni, Yoksa hayallerine mi gizlenirsin, Bakınca ne kadar yalnız, Gökyüzünde uçan kuşlar, Kanat çırpıyorlar yorulmadan,bir boşluğa, Hem de durmadan hiç durmadan... | |
|
Romeo Seruvenci
| Konu: Geri: Agladığımı Gorme Sakın! Paz Mart 30, 2008 3:00 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]bir gelincik tarlası gibiyim bugunlerde sakin uslu ama kırmızıyım bir gelincik tarlası gibiyim bugunlerde sallanıyorum durduğum yerlerde... bir gelincik tarlası gibiyim bu günlerde birsürüyüm ama yalnızım. . . bir gelincik tarlası gibiyim bugunlerde bakmıyorum hiç biyere küsüm herkesle... bir gelincik tarlası gibiyim bugunlerde incecik şeffafımsı oldu kalbim bir gelincik tarlası gibiyim bugunlerde sakin uslu ama kırmızıyım koparmaya çalışmayın göründüğümden sağlamım... | |
|
NightBlue Süper Üye
Mesaj Sayısı : 940 Yaş : 48 Nerden : ankara Reputation : 0 Kayıt tarihi : 27/02/07
| |
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Agladığımı Gorme Sakın! Paz Mart 30, 2008 9:05 am | |
| Neredesin ey mutluluk, Hangi kapının arkasında bekler durusun beni, Yoksa hayallerine mi gizlenirsin, Bakınca ne kadar yalnız, Gökyüzünde uçan kuşlar, Kanat çırpıyorlar yorulmadan,bir boşluğa, Hem de durmadan hiç durmadan
emegine saglik romeyo ayrica yoklugumu aratmadiginiz icinsagolun arkadaslar saygilar sevgiler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Romeo Seruvenci
| Konu: Geri: Agladığımı Gorme Sakın! Paz Mart 30, 2008 9:08 am | |
| BEGENDIGINIZE SEVINDIM ASIL BEN TSK EDERIM OKDUGUNUZ ICIN VE GUZEL YORUMLARINIZ ICIN | |
|