M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Sakın Çıkma Karşıma Ey Aşk ! Çarş. Şub. 01, 2012 7:09 am | |
| Sakın Çıkma Karşıma Ey Aşk !
Bu sabah seni haykırarak açtım gözlerimi ve odamın karanlık bir köşesinde duran aynanın karşısına dikildim..
Yüzüme baktım saatlerce Ve Hıçkıra Hıçkıra Ağladım.. Konuşmak için birini arıyordum ama yoktu.. Susmaktan yorulmuştum,
boğazımda düğümlenmişti tüm sözler bir konuşabilsem bir anlatabilsem düşüncelerimi...
Yine karmakarışık yine Darmadağın Düşüncelerle Başlıyorum Günüme.. İçtiğim suyun rengi yoktu şimdi de tadı yok benim için...
Canım Acıyor ellerim üşüyor bir yaz günü,ben Üşüyorum Yaz ortasında...
Bir tepenin zirvesindeyim atsam kendimi kurtulsam diyorum ama atlayamıyorum atamıyorum kendimi sonsuzluğa...
Kendimi Sokakta Hissediyorum Bazen.Bazen diyorum çünkü geçtiğim sokaklar yürüdüğüm kaldırımlar beni dışlıyor 'git burdan' der gibi...
Aslında Bende Gitmek İstiyorum Beni tanımayan kimseyi tanımadığım başka diyarlar ama Gidemiyorum... Bu Şehirde Ya Eksik Biri Var Ya Ben Fazlayım
demişler ya sanki bana yazılmış bu kelimeler...
Ah keşke dediğim o kadar çok oluyor ki Keşkelerle dolu hayatım kendimi kendimin yabancısı olmaya sürüklüyor...
Hani O kendimi sevdiğim insanları sevdiğim anlar... Hey Baksana Bana Bu hayat benim değil... Bu Beden Benim Değil.. Bu Ben Ben Değilim Anlasana...
Beni Bulmak .. Bana Kavuşmal için Düştüm Yollara Sakın Çıkma Karşıma Ey Aşk ! _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| |