Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: Ey sevgili!!!!!!!!!!! Perş. Nis. 24, 2008 2:10 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]Aylardır Sana anlatamadığım bir türlü dille getiremediğim, Ve İçime sığdıramadığım bir sırrım var benim, Ben derdimi kimselere diyemiyorum, Sadece iki kişi biliyor,ben ve kalbim Kalbim anlat diyor ama ben anlatamıyorum, İçimde ki feryadı sana haykıramıyorum, Şu iki kelimeyi kalbimden söküp çıkarabilsem, Seni seviyorum seni seviyorum diyecekken, Kilitlenir sanki dudaklarım, Oysaki cesaretliydim,hiçbir şeyden korkmazdım, Ama şimdi iki kelimeyi sana diyemeyecek kadar güçsüzüm Sana bir diyebilseydim,hani kalbimle savaşmazdım Korkuyorum ey sevgili hiçbir şeyden korkmadığım kadar Kelimeler boğazımda tutsak olmuş, Özgürlüğüne kavuşturamıyorum, Anlatmak oysaki çok kolay,bana zor geliyor Ey sevgili bir bilsen bana ne kadar acı veriyor Bütün ümitlerim dertler deryasında boğulmuş Aramızda aşılması zor engeller var öylesine zor İçimde söküp atamadığım bir korku, Bir tedirğin,bir telaş ve bir kuşku, Ey sevgili anlayabilsen beni, Beni ve çaresizliğimi. Kalbimi kırıp parçalara bölmenden Beni hor görmenden küçük düşürmenden, Alay ederek gülüp geç menden İncitilmekten korkuyorum Hayat bana mutlu olma şansı vermedi ey sevgili Hiç tanımadığım birinin göz yaşları bile içimi parçalar, Kedilere ağladım,kuşların yasını tuttum, Karşılıksız aşklara kar çiçeği misali sabırlı oldum Bir rüzgarlık ömrü olan duman gibi dağlara savruldum Kargalar sürüyle uçarken,kartallar misali yalnız kaldım, Yinede yaşamak ne güzeldir be sevgili Hele sevginin bedeli ödenmesi, Severek sevilerek vazgeçilmez sancılarını duyarak aşkın Bunlara rağmen yumuşamıyorsa taştan kalbin, Allah’ın verdiği sevme hakkını,kalbime yasaklıyorsan zalimce Anlarım ki benim gibi karşılıksız aşklara tutsak esirler çokmuş Ne olur onların adına kes cezamı Gel de bir hançer sapla derinden sineme Kanadıkça kanasın içimde ki gizli sevda, Gel ey sevgili istediğini yap seni seven kalbime İstersen çıkar at kalbimi uçsuz bucaksız uçurumlara İstersen kör zindanlarda zincirlere vur İstersen ipte salla ibret olsun kadersiz insanlara Yada duvardan duvara savur İncinip kırılsın,parçalara bölünsün, Her bir parçası kadersizlerin Kalplerine birer kurşun olsun, istersen ferman çıkar kalbime hapishanesi sürgün Düşmez kalmaz bir Allah’tır düşersin elbet bir gün Ey sevgili Elinde çaresiz düştüğüm bu kalbi daha ne yapayım Sonu gelmeyen aşklardan artık yorgunum Anlatamadığıma mı yanayım,anlayamadığına mı yanayım Anlatmayınca,hem sen nerden bileceksin ki sana vurgunum Aslında her karşılaşmada ben sana anlatıyordum bakışlarımla Ama sen gözlerimdeki,hiçbir yere sığmayacak kadar büyük ve yüce sevgimi anlamayacak ve göremeyecek kadar kör olmuşsun Zaten görebilseydin sevgimi,neler neler feda etmezdim ki uğruna, Sen Leyla sın hep ulaşılmaz,ben ise mecnun olmuşum kimin umurunda | |
|
Romeo Seruvenci
Mesaj Sayısı : 122 Yaş : 38 Nerden : almanya Reputation : 0 Kayıt tarihi : 25/01/08
| Konu: BIRAK SENİ SEYREDEYİM Perş. Nis. 24, 2008 2:13 pm | |
| [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Uyan sevdiğim Gün doğdu üstümüze Kalsın yıkama yüzünü Bırak o tatlı mahmurluğunu kalsın yüzünde Gel sana kahvaltı hazırladım Ekmeğini kızarttım Sevdiğin gibi Bak vişne reçelini surdum Dokunma sen hiç bir şeye Bırak seyredeyim seni Özlemişim seni kadınım Bakma öyle şaşkın gülümsemeli Özlem yaman is Ne anlatayım sana Yorma beni sözcüklerle Bırak seni seyredeyim Çayı açık seversin Çok sekerli Bırak ellerimle içireyim sana Tembelim ben oysa Anlamaya çalışma boşuna ne olur Özlem de gitsin Özlemiş bu şaşkın beni de Özleyişin şaşkınlığı de Sen otur söyle yanıma Ellerine dokunayım Bugün ütüyü ben yapayım Beyaz elbiseni seçtim Ne de yakışır sana Hele o papatya misali Gülümsemeni takınca yanaklarına Gel şaşkın seyret beni Çıkmayalım bugün dışarı Hiç bir bakışla paylaşamam seni Bırak başka ses olmadan Başka bakış olmadan Başka koku olmadan Seyredeyim seni doyasıya Öyle özlemişim ki seni Anlatamam Anlatamam kadınım
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Arda Seruvenci
| Konu: Geri: Ey sevgili!!!!!!!!!!! C.tesi Nis. 26, 2008 12:54 am | |
| guzel siir ler romeo emeginize saglik | |
|