bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: SEVGİLİ Salı Şub. 28, 2012 11:02 pm | |
| sevgili
İlkin gözlerin anlatmalı o rüyayı sararırken yeni bir gün daha unutmadan saymalı sensiz günleri takvimlerim sonra umut olurken her toprak parçası susmalı dudaklarımız bulutlara yüreğiz kanarken bir ömür yaralı
Aşk kapımızı çalmaya gelmemeli her gün kapısında olduğumuz yakmamalı bizi o derin arzusuyla huzur yakalatan adımlarımız olmalı bakarken gökyüzüne umutlu bakışlarımız kararmalı kabuslarımız ardınca bir umut olmalı yarının adı bir umut daha tutunmalı saçlarıma dalgalı bir rüzgar ilişirken nefesime bir tek yokluğun hatırlatmamalı seni her ölümün yaşamayı anımsatmadığı gibi
Sen olmalısın mesela her zaman rüyamda ve adını sayıklamadan her sabah pencerelerim güneşe bakınmalı soyunmalı tüm kirli elbiseler yeryüzünden yeni bir bahar gelir gibi mutlu olmalı ellerimiz uzaklarda
Ağlamanın en geçerli yanı olmalı ağlayan bir bebeğin masumluğu cennet her geçen gün ısıtırken hayaliyle bize anlatmalı yokluklarımız sevgimizi | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: SEVGİLİ Çarş. Şub. 29, 2012 6:23 am | |
| tskler guzelmis _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|