M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: BIR DEMET PAPATYA Paz Mayıs 18, 2008 2:25 pm | |
| BIR DEMET PAPATYA Yuregim bugun yine seni andi Yikilmis bir sevdanin kalan izlerinde bekledim sesizce yine seni bugece sessiz aksamlarimda sen vardin yine her dafasinda baktim penceremden her kapi calisinda kackere hatirlamiyorum elim telefona gitti sustum hep sustum bekledim neden nicin aramiyacagini bile bile delicesine seni bekledim gunler aylar gecti simdi ise yillari geride biraktim kahrolasi bu yurek susmak bilmiyor hala beklemekten vaz gecmedi unutmusum saniyordum silmistim tum anilari yok etmistim senli gecmisi yanilmisim ben kendimi silememisimkin seni nasil sileyim anladimki benim silemedigim cok seyler varmis sana ayit yuregimdeki sevdan birde cuzdanimda sakli resmin bugun yine yillar sonra ilkez sakli kalan o iki seye uzun uzun baktim .. aslinda sensizligin ne kadarda zor oldugunu bugun birkez daha anladim bilmiyorum.. Belki bugun seninde yureginin taa ucra koselerinde bir yer aci hisetmistir .. belkide sen coktan silmis unutmusun beni, bu sakli sevdanin izlerini coktan yok etmisin . bilemiyorum . sana kizmiyorum kusemiyorum... ama senede birde olsa bir saniyede hatirlamani cok istiyorum... cokmu sey istemis olurdum senden. diye dusunmeden edemiyorum . canin sagolsun varsin tum hatiralarinda yok et beni varsin yureginin bir kosesi aci hisetmesin .. ama o guzel gozlerin hep mutluluga sevdaya gulumsesin neydi sebi bana bugun hatirlatan diye dusunuyorumda .. bir sebep bulamiyordum.... tek sey vardi papatya mevsimi, evet seni bana baharin kokusu hatirlatmisti .. bilirsin nekadarda cok severim papatyalari .. bugun icim acidi yine papayalara bakinca oysa nekadar mutluyduk gecmiste nasilda elimizdeki o guzelikleri yapmetmistik nasilsa kiymistik sevdamiza gidisininardinde bana sadece beklemek kalmisti ozlemek hasret cekmek ,gunlarce aylarca beklemistim seni bu sehrin sokaklarini kackere adimladim belki yolun duser karsilasiriz diye keckere bakmisimdir seninle gezdigimiz o sahil boyuna gelmeyecegini bile bile .. Ne cok istemistim elinde bir demet papatyaylan karsimda dikilisini uzgun bir ifedeyler ozur diyleyisini .. yok yook ozur dilemeni bile istemezdim sanirim sadece gozlerimin derinine bakman yeterli olurdu ..
cunku zeten papatyalar herseyi sesizce anlatirdi yuregime saftigin temizligin sevdanin tek simgesi ben beyaz papatyalar deyilmidir ..
O an tek dusundugum sey boynuna sarilmaktan baska birsey olmazdi sanirim .. bana cektirdiklerinden sonra yinede seni seviyorum diye hayrikmak isterdim delicesine Ama biliyorumki sen hic gelmeyeceksin.. ne cok yanilgilarim olmustu senin hakinda bu kahrolasi yuregime anlatamamistim bunu senin icin her atisinda geceleri yoklugunda gozyalarimi tutamayisimda ofkemin nefrete nisunde yuregimin enderinlerine gomdugumde anlatamamistim bu asi kalbe susmustum susmak zorunda kalmistim bu yurek yanmaya devam ederken sen coktan silmistin benliginden belkide sen hic birzaman sevmemistin benim seni sevdigim kadar birkez daha sevdanin husranlarindayim bu gece .. birkez daha yuregimi acitan bu sevdaya lanet edesim geliyor . Ve sonkez bu sehrin sokaklarinda senin adini ve bende kalan rasmini yakiyorum .. yoklugunda parcalanan buyuregimi sensizlige mahkum ediyorum .. keske bu sevda bir hayal olsaydida uyandigim da kaybolan sen deyilde ben olsaydim...
18 mayis 2008
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: BIR DEMET PAPATYA Ptsi Mayıs 19, 2008 11:30 am | |
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BIR DEMET PAPATYA Salı Mayıs 20, 2008 6:13 am | |
| tskedrim canim seninde gonlune gere versin yuce tanrim _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|