M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: YUREGINI ISTIYORUM SEVGILI Paz Mart 15, 2009 5:42 am | |
| YÜREGINI ISTIYORUM SEVGILI Soruyorum kendime Neyi bekliyorum neyi istiyorum. Yâda da çok şey mi istiyorum. Belki de hayatin karmaşasında çok şey istiyorumdur. Üzülmek ağlamak göz yaslarına son vermek gibi, Yüreğimle her yeni güne sevinçlerle uyanmak sağanak yağmurlar da sırılsıklam olmak. Sonra içime serptiğin o sıcaklığı ta ilklerine kadar hissetmek. Ve her sabah kuş sesleriyle gözlerimi bu kahrolası dünyaya açmak. Bütün bu karmasa da haksızlıklara son vermek Yasamı sımsıcak yerinden yakalamak çok sehmi istiyorum sence hayır. Her doğan günesin sıcaklığını yeniden duymak. Ve her gecenin karanlığın da seninle üşümek Her gün batımın da seninle senin yüreğin de olmak istiyorum. Ta uzaklardaki kutup yıldızım olmanı diliyorum. Uzakta da olsa, beni ısıtabileceğini bilmek Sevda cümlelerini içimden sıralamak gibi bir şey bu anlatılmaz. Sonra derin rüyalara dalmak bol, bol uyumak Yem yeşil kırlar da seninle elle, elle doyası ya papatyalar toplamak, çok şey mi istiyorum senden hayır. Bu anlam siz günlerime anlam kazandırmak Yüreğinde yüreğimi her daim hissetmek, Sıcacık sevginle sarıp sarmalamak Gözlerine baktığım da gözlerin de kaybolmak Sıcacık ellerimde ellerini hissetmek Her an yanımda olduğunu bilmek, Yüreğiyle sevecek benden bir beklentisi olmadan. Karşılık beklemeden. Beni ben olduğum için sevecek. Her an yanım da olacak benden hiç bıkmayacak bir sevgili istiyorum. Bir sevda bir ask istiyorum. Çok şey mi bekliyorum senden hayır sadece gerçek bir sevgiyle sevecek yüreğini istiyorum senden sevgili. VERE BILIRMISIN
23.09.2008 _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|