M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: GEL İSTİYORUM BİTANEM Perş. Ekim 18, 2012 4:59 pm | |
| GEL İSTİYORUM BİTANEM
Güvenirsin tek birine... Canını bile verebilcek kadar , kendinden vazgeçebilcek kadar ama sonunda kalan hep aynı sahnedir .. Aynı gözyaşları , aynı hisler... Hatıralar gelir üstüne kaldıramazsın , duyamazsın başkalarının sesini . aradığın o dur. onun gözleri onun gülümsemesi butun vücudunu ısıtan sarılması. yoktur bunun karşılığı başkasında . gittiğinde yalnızsındır, yapayalnız . kimse anlayamaz artık seni . bakarsın etrafa. görmen gereken yüzünü gülümsetcek birsürü neden varken gördüğün hep aynı şeydir. o ve onla yaşadığınız herşeydir... İşte gerçek acı bu anda başlar. Ağlamaya başladığında başını koyduğun omuzlar çare olmaz. İyiliğin için konuşan birsürü insanı duymazsın bile . istediğin odur o... nekadar zaman geçerse geçsin unutamazsın.unuturum , unuttum desende kendıni kandırma . o aslında hep aklındadır biryerlerde bekler. en ufak bir anıda ılk gunkı gerçekliğiyle çıkar karşına. aşk adı verilen bütün herşey acıdır. geriye bıraktığı asla dinmeyen acıdır. yazmak istedim bende sadece . o acıyı içimedki bitiremediğim özlemi unutamadığım günleri yazmak istedim. aşk yaşanıldığı hissedebildiği hergun guzeldir. bittiğindeyse korkulu bir rüyadan farksızdır. Aşık olmycaksın . eğer bu duruma düşmek istemıyosan aşık olmycaksın. Sevmıyceksın delicesine . bağlanmıycaksn kendinden çok. İnanmıycaksın başka birinin verdiği söylediği her söze. Yalandır hepsi . Senı bıraktığında bitti dediğinde okadr çok bahanesi vardırki sen anlamazsn nasıl olduğunu nasıl gerçekleştiğini .. sonuç mu ? acı çekiyorum işte.. hepsi bu... etrafımda birsürü insan varken o olmadığı için yalnız hissediyorum. baktığım heryerde onu gördugum için evden dışarı çıkamıyorum. yarım bi insan oldum artık onsuz yapamıyorum yapamıycam.. halada çok seviyorum. nefret değil bendeki .. kızgınlık . ona doyamadan gittigin için kızıyorum kendıime ,ona ,herkse kızıyorum. tepki gösteriyorum sırf o benı , benım onu sevdiğim kadar sevemedi diye.. olsun hala umudum var belki hayat bana yaşattığı bu kotu acı dolu gunlerın karşılığı gerçektenn guzel bir şekilde verir.. sence umudum olmalı mı ? hayat onsuzda güzelmidir ? bilmem tek istedğim o işte o..
ALINTIDIR _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
En son M@S@L tarafından C.tesi Ekim 20, 2012 4:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Yakamoz Seruvenci
Mesaj Sayısı : 149 Yaş : 43 Nerden : uzaydan Reputation : 0 Kayıt tarihi : 08/09/07
| Konu: Geri: GEL İSTİYORUM BİTANEM C.tesi Ekim 20, 2012 1:13 am | |
| | |
|