M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Sen Aglama Bir Damla Gözyaşın Yeter... C.tesi Mart 21, 2009 1:06 pm | |
| Hani bir şarkımız vardı yaa SEN AGLAMA BİR DAMLA GÖZYAŞIN YETER diye başlardı sözlerine… Sahiden bende oldugu gibi AGLARMISIN sende ?.. hani en mutlu oldugun anda bile taa derinlerde sızlıyormu bir şey? Canın acıyormu mesela? Özlemin acısı yakıyormu bedenini? Ya da ne biliyim ansızın yüzüm geliyormu gözlerinin önüne… geceleri uyku tutmayınca çıkıp bakıyormusun pencereden dışarı? İmkansız oldugunu bile bile Hayaller kuruyormusun eskisi gibi….ben mi ? ben kuruyorum…. Hatta bazen yoklugunla konuşup ona sarılıyorum….. bazende ağladıgım için kızıyor bana….Gülmek yakışır kara gözlüm sana diyor…tıpkı sen gibi bakıyor bana…bazen de gülüyoruz beraber…. Sahi ne hissediyorsun bunları okurken?hiç acımadıysa bile şimdidemi acımıyor için….dayanamıyorum işte güçlü olamıorum senin gibi….yoklugun öyle zorki…. Hasretin ağır geliyor…. Bu kadar çok mu sevmişim seni…. Keşke ……. Neyse devamı gelmeyecek bu keşkenin… çünkü gelsede bi anlam ifade etmeyecek biliyorum….ama bilki ben seni gerçekten çok sevdim…. Sabretmekten ,seni özlemekten başka çarem yok mu benim? Niye bu kadar uzaksınki bana… elimi uzatsam dokunabilirdim sana….fısıltıyla konuşsam duyardın… ama bak şimdi avaz avaz haykırıyorum sevdiğimi dönüp bakmıyorsun bile…bu kadar kolaymı geçmişe arkanı dönüp gitmek….bu kadar basitmiii BİTTİ , UNUT diyebilmek?öyleyse ben neden yapamıyorum? Bana yokluguna alışmayı da öğretsene….mesela nasıl diner canımın yanması?nasıl vazgeçer bu yüreğim seni sevmekten? Gözlerinde kaybolmak isterken…. Hadiii ne olur bana sensizliğe dayanmayı öğret….beni ben yapan ne varsa seninle gitti işte…. Tek bi hayalin kaldı bana yadigar oda vazgeçti benden …eskisi gibi gelmiyor yanıma…. İhtiyacm oldugunda yetmiyorki artıkkk…… Yar bildiğimmm …. YARİM… Ne olur ya gelll , yada al içimden sevgini….dayanamıyorum işte bak…. Her geçen gün özlemine özlem ekliyorum.. yüzünü görmeden , sesini duymadan geçirdigim her gün acıdan başka bişey vermiyor bana…. Tükendim bakk…. ÇARESİZİM… Bitanemm olmuyor işte anla…. Ne zaman ayaga kalkmak istesem , sensiz yoluma devam etmek istesem ikinci adımda kesiliyor nefesim…. Dermanım yok …. Dayanagım yok … Keşke sesimi duyurabilsemde , anlatabilsem sana kendimi … açıp gösterebilsem yüreğimdeki yerini…. Belki sende ozaman hatırlarsın beni ne kadar sevdiğini…! Hayatımda yaptıgım tek doğrum sana olan SEVDAM …. SENİ SEVİYORUM KARA GÖZLÜM….bilmesende , hiç gelmesende …..
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.][Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|