Misafir Misafir
| Konu: BİR DAMLA OKYANUS Ptsi Ara. 07, 2009 10:39 pm | |
| Sevgim bir okyanussa Gösterebildiğim yada sana anlatabildiğim Sadece bir kaç damlasıdır Gözlerimde gördüğün mutluluksa İçimdeki senin yansımasıdır
İsmini yazarken dalgalar kalbimin kıyısına Büyülü kelimeler fısıldıyor kulağına benden sana Yürümeye çalışan masum bir bebek gibi Her adım atışımda muhtacım sana
Sevgi muhtaç olmaksa Muhtaç olduğum sensin...
Sen yanımda yokken neyin önemi varki Nefes alışım bile anlamsız belki Gözlerinde kaybolup giderken bilki Çığlık atarcasına susarım sana
Sevgi suskun olmaksa Suskun olduğum sensin... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] . . .
Seninle geçen her saniyemin Bir adı sevgi, bir adı aşk! Artık hiç üşümeyen yüreğimin Sebebi sen, anlamı aşk!
Sevgi aşık olmaksa Aşık olduğum sensin... |
|
..:DeRTLi:.. Seruvenci
Mesaj Sayısı : 50 Yaş : 44 Nerden : İstanbul Reputation : 0 Kayıt tarihi : 12/12/09
| Konu: Tbr C.tesi Ara. 12, 2009 3:15 pm | |
| hmmm Güzel Siir Iste Seven Aşık Olan Kişi Böyle Gönülden Konusur Güzel Paylasim Tskrler Arkadasim... [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: BİR DAMLA OKYANUS Paz Ara. 13, 2009 3:51 pm | |
| emegine saglik ablacim hos bir parlasimdi tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|