M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: İki Damla Rüzgar Paz Mayıs 20, 2012 4:34 pm | |
| İki Damla Rüzgar
Kadife saçlarını savurunca yel vurunca hayalin gözlerime üşüyünce nergiz gülünce gül çağlayınca nehir hülyalı seherlere bırakıp yalnızlığını gel gel yudum yudum, yürek yürek gel konuş benimle bu uzak dünyada
sevdamı çizip mavi bulutlara her gece iki büklüm her gece iki damla gözyaşı iki damla hasret çiçeği ile bekledim seni gelmedin kardelenim, kelebeğim, meleğim
öyle kırılgan, öyle titrek, öyle ince seni bekledim her gece su ve şiir rengi aktı sol yanım eridim ilmek ilmek hece hece
sen ki, iki damla yağmur, iki damla çiy İki damla gözyaşı, iki damla sevinç olur düşersin yüreğime gizlice
sen ki, iki damla rüzgar iki damla kor, iki damla öfke olur tutuşturursun bedenimi her gece
Gel ey hayatımın kaynağı güzel hikayem gel ölümsüzlüğün adı ol zifir saçları çözülmeden hayatın
Gel ey saçlarıma düşen kar hayatıma esen rüzgar düşlerime saplanan hançer gel artık gel ki, yeşersin aşkın çölü umut rengine boyansın dünya
yoksan varsın mendiller gözyaşı gözler özlem saçlar hüzün koksun çile yağmurları yağsın dört mevsim
yoksan varsın dal yetim kalsın solsun gül figan etsin bülbül hazan rüzgarları essin dört mevsim
yoksan üryan düşsün ağaçlar dal kırılsın hüzün döksün gül
gel ey yüce sevda umudun güzel düşü kavuşamayanların aşkı için çocukların gülüşü için gel kirlenmeden nazlı sevinçler
sensiz melûl, mahsun ve tenhadır kalbim gel ey dudağı gül dili bal gel ve gitme bir daha göğsümde kal
gel ki, gelincikler boyun bükmesin yakmasın bağrını sevdasına çobançiçeği ağlamasın deniz mavisi, düş martısı
Gel gel de şiirler oku masallar anlat mutlu, mavi çiçekler açan gönlümün üzgün yaprakları düşmesin yıllara solgun bir gül gibi susmasın ömrüm
Gel ey gülbaharım, yeşil bahçem, güldalım, akbalım, bindallım gel ey yaşama gücüm, sebebi ömrüm, sabrım, akpınarım mavi sulara bırakıp sensizliğimi gel
Gel acıdan, ayrılıktan, hasretten arıtılmış gül sevinçlerden damıtılmış yepyeni baharlara çıkar beni özlemin kalbime sığmıyor artık
Nuri CAN
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
BELALIM_PH D-Moderator
Mesaj Sayısı : 520 Yaş : 54 Nerden : almanya Reputation : 1 Kayıt tarihi : 05/01/12
| Konu: Geri: İki Damla Rüzgar Paz Mayıs 20, 2012 5:00 pm | |
| Kadife saçlarını savurunca yel vurunca hayalin gözlerime üşüyünce nergiz gülünce gül çağlayınca nehir EMEGINE SALIK HARIKA ------ | |
|