Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Bir Sevda Masali
HOŞGELDİNİZ
♥♥14♥ 02♥ 2007♥14♥02♥2024♥♥♥Masal Gibi 17 Yil♥♥Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥♥♥""
Biliyorum kızgınsın. Kırgınsın. Söylemek istemediğin sözler dilinin ucunda. Hani biraz tutmayıp bıraksan kendini hepsini vuracaksın. Zor duruyorsun. Kibarlığından. Ya da doğru kelimeleri arıyorsun halâ.... Yok boşuna arama... Sevginin arkasında bıraktığın her hece kaybolmuş sayılır... Derin bir kuyuda onlar şimdi; ulaşılmaz karanlık dipsiz... Bırak orda kalsınlar. Onlar çirkin. Dokunsan; elini dilini yakarlar. Canını acıtırlar. Benim de... Yüzünden gözlerinden dudaklarının titremesinden bilmediğin bir melodiyi ıslığa dökme çabandan anlıyorum işte; kızgınsın... Senin olmayanları bırak kendi kelimelerinle ulaş... Haydi söyle! Bağır çağır haykır ama kızgınlığını yüreğinde saklama ne olur... Gözlerini kaçırma Büyütme... Her şeyi hemen şimdi söyle. Affedeceksen şimdi affet. Zaman yok!
Doğru değil bu kadar uzak olman. Kendini uzaklara vurman... Zaman yetmezmiş gibi bir de araya mesafeler koyman... Yollar duraklar doğru değil bilesin... Boşuna bu kaçısın... Alıp kendini başka yerlere götürmen yeterli değil. Doğru değil parçalaman. Kabul et bunu. İçin böyle istemiyor fark et anla... Dokunacaksan şimdi dokun. Zaman yok!
Ben de bekleyebilirim kırçiçeklerinin ıslak çimenler arasından boy atmasını... Ben de bekleyebilirim ılık lodosların coşturduğu bulanık denizin küçük sandalları sahilde bir o yana bir bu yana yatırmasını... Ben de... Evet ben de önce şiirler söyleyebilirim. Doğru kelimelerin peşinde ben de küçük adımlarla dolaşabilirim ben de... Evet ben de bulduğum ilk aydınlık günde ilk serin geceyi bekleyebilirim sevdiğimi anlatmak için.... Ben de yüreğimi nadasa bırakıp bir süre bir başıma labirentlerinde dolaşabilirim hayatın ben de... Ama bunu yapmıyorum. Yaşam bunun ardından geliyor. Adımlarım böyle daha sağlam. Buna inanıyorum bunu yaşıyorum... Hadi sen de yap bunu. Seveceksen şimdi sev. Zaman yok!