Bir Sevda Masali
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bir Sevda Masali

HOŞGELDİNİZ

Portalli*AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

♥️♥️14 02 2007♥️♥️♥️14022024♥️♥️♥️ Masal Gibi 17 Yil♥️♥️Yil dönümümüz kutlu olsun..♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ♥️♥️♥️♥♥♥️♥️♥♥♥️♥️♥️♥️♥️♥️Sizinde BiR MaSaLiniZ Olsun Istemezmisiniz?♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥""

♥️♥️♥️♥️YONETICI KADROMUZ♥️♥️Admin M@S@L♥️DJ~VOLKAN* DJ*♥️♥️♥️♥️♥DJ:BELALI♥️..

Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...?

2 posters
YazarMesaj
melek
Süper Üye
Süper Üye
melek

Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...? Empty
MesajKonu: Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...?   Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...? I_icon_minitimePtsi Şub. 26, 2007 1:47 pm

birbirlerini cok seviyorlardi.hemde cook,birgün kizin sevgilisi dediki hadi bitanem seninle gezmeye gidelim.Askim dedi seni cok seviyorum hadi beraber Motorpisiklet le gidelim gezmeye seninle ucuyormus gibi olalim.Kiz, askim dedi bugün kalsin dedi icimde kötü bir his var gitmeyelim bugün dedi.oglan ise ille gitmek istiyordu kiz arkadasini yeni motorpisiletiyle gezdiremek istiyordu.nolur bitaenm bisey olmayacak ben var im yaninda dedi.kiz tamam bitanem dedi.bunlar ciktilar yola ve otoyola gectiler.oglan basti gaza, okadar bastiki, adeta ucuyorlar gibiydi . kiz bagriyordu seni seviyorum seni cok seviyorum.erkek de bende seni birtanem diye bagriyordu.sonra biraz yol gittiler motor daha cok hizlanmaya basladi,kiz korkuyorum askim biraz yavasla dedi.oglan ise bisey olmaz bitanem ben varim yaninda dedi.sonra oglan kiza dediki askim sana bisey dicem ama lütfen beni seviyorsan bunu yap dedi. kiz, tamam bitanem senin icin herseye varim ben dedi.oglan, kafamdaki koruyucu Şapkayi al ve kendine tak dedi.kiz tamam askim dedi.sonra oglan dediki simdi bana simsiki saril ve seni seviyorum diye bagir dedi,kiz sarildi ve bagırabildigi kadar "seni seviyorum birtanem" diye bagirdi.ondan sonraki gün sabah gazetesinde bir yazi cikti ve Kocaman" FECI MOTORPISIKLET KAZASI" yaziyordu, ve altinda da,iki genc otoyolda giderken motorpisikletin frenleri bozukdu ve bitane büyük binaya carpitar, frenlerin bozuldugunu bilen genc kiz arkadasina koruyucu şapkayi verdi ve kendini azraile teslim etti...şu an kiz Yaşiyor fakat onu hala cok seviyor...
http://www.blogcu.com/bluepoison
M@S@L
Admin
Admin
M@S@L

MesajKonu: Geri: Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...?   Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...? I_icon_minitimeSalı Şub. 27, 2007 12:15 am

Melekcigim bu hikayeyi nedense her okudugum da icim titriyor ..

Ellerine ve yuregine emegine saglik ..
keske butun asklar bukadar yurekli olsa ....

Bir sevda masali

Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..

!!""Okudugum her Masalda  hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..

Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki  Sana Nokta koyamiyorim

Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..

[Resimleri sadece adminler görebilir.]
https://birsevdamasali.yetkin-forum.com
melek
Süper Üye
Süper Üye
melek

MesajKonu: Geri: Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...?   Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...? I_icon_minitimeSalı Şub. 27, 2007 12:19 am

AŞK İÇİN ÖLMEK LAZIM..AŞK O ZAMAN MI AŞK ???

EVET KESİNLİKLE AŞK İÇİN ÖLMEK LAZIM DİYORUM.AŞK O ZAMAN GERÇEK MANASINA ULAŞIR.SÖZDE AŞKLAR O KADAR FAZLALAŞTI Kİ , VE BÜTÜN BUNLARI ÜZÜLEREK SEYREDİYORUM...
http://www.blogcu.com/bluepoison

Aşk İçin Ölmek Lazım ..Aşk o zaman mı Aşk...?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» HaZiRaNDa öLMeK ZoR
» ölmek aşkın tövbesi
» GORMENIZ LAZIM
» ARTIK AĞLAMAM LAZIM..
» Organik Aşk Lazım Değil