bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: ölmek aşkın tövbesi Ptsi Ocak 30, 2012 5:30 pm | |
| Ölmek Aşkın Tövbesi
Benim gözlerimle bakma aynalara, Hüzünleri takarsın… Dokunma şiirlere benim ellerimle Şiirleri yakarsın..
Hele dokunma bana, Dokunma, sakın ha! Gözlerine cam kırıkları dolar, Çağlayan olur akarsın.
Öldü! Öldü Neferî Öldü… Ayrılık saplanınca yüreğine, Bütün duvarlar yıkıldı üzerine...
O yasak kentin, Sessizliğinde öldü Kayan bir yıldız gibi Gecenin tam göbeğinde sahile düşerken…
Ve sevda Ummanlarında Zıpkınlanmış, Bir balık yalnızlığında…
Öldü işte öldü … yazgılara inat. Yaşamak çaresizce Ölümü ödüllendirmekse, Kurulsun sırat!
Yüreğim her santimetresinde kilitliyken. Açılmayan yollar şaşkınlığında Şu koca dağlarda ölür. Ayrılığa vurduğunuz mühür !! Metrelere koyduğunuz tehir Akmaz! Akmaz artık bu nehir. Çıkmaz! Dilinden aldığım bu zehir! Ölürüm ulan! Ölürüm İnadıma yaşasın bu şehir.
Aşk,acıların türbesi Ölmek, aşkın tövbesi! Kayaya inat fışkıran sürgün gibi Geceye inat çoğalan her gün gibi, Yaşamak vardı ya, İade ediyorum senden aldığım nefesi ! işte boylu boyuna uzanmış gövdesi... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ölmek aşkın tövbesi Ptsi Ocak 30, 2012 5:54 pm | |
| Benim gözlerimle bakma aynalara, Hüzünleri takarsın… Dokunma şiirlere benim ellerimle Şiirleri yakarsın..
Hele dokunma bana, Dokunma, sakın ha! Gözlerine cam kırıkları dolar, Çağlayan olur akarsın.
tskler burasi guzeldi emegine tskler
_________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: ölmek aşkın tövbesi Ptsi Ocak 30, 2012 5:55 pm | |
| Aşk,acıların türbesi Ölmek, aşkın tövbesi! Kayaya inat fışkıran sürgün gibi Geceye inat çoğalan her gün gibi, Yaşamak vardı ya, İade ediyorum senden aldığım nefesi ! işte boylu boyuna uzanmış gövdesi...
rica efem | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: ölmek aşkın tövbesi Salı Ocak 31, 2012 4:09 am | |
| tskler paylasim icin _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|