M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: CIK GIT BENIM MASALIMDAN Salı Mayıs 12, 2009 9:05 am | |
| CIK GIT BENIM MASALIMDAN
Satirlara sigdiramadigim sozcuklerimi senin ardindan siralamistim yoklugunu kefen yapip geceleri kanayan yuregime sarmistim ..Adini her anisimda yuregime binlerce kilit takmayi ogrenmistim her solukta her hucrem,de seni nefesizce yasamistim ..Her ic cekisimde kahirlanisimda kendime isyan etmistim .... yinede gozlerini silememistim... Sakli kalan yuregimin en derininden ... Iste ozamanlar her isyanimda suskunlugu secmistim susmak kelimeleri yutmaya kalkmak ve yutkunmak sessizligimde boguluslarima yenik dusrmekten kortugum anlarda isyanim kendimeydi .. seni seven yuregimeydi .. simdi ben sustum ve sana Ardimda biraktigim acilarimi son kez sana gonderiyorum .. ben sevmistim ben istemistim yuregime soz diletememistim ... sessizce yuregime girisini izlemistim .. O buyulu aska karsi boyun bukmustum ... Simdi yine ben istiyorum yuregime girdigin gibi cikip gitmeni .. Agirmis senin yuregini tasimak acini kaldirmak ben sustum yar gecmisin karanlik duvarlarina sen diye sarilmaktan... Gidisinin ardindan bekleyislerden yalan sevginden sahte guluslerinden .. Ben senden biktimyar .. yalanmis seni her seyin ..Yalanmis avuntular donecek gibi her gun kapi onunde beklemeller yada calan her telafonda sendiye acmalarim .. yavas yavas kirilan umitlerim iste simdi ben istiyorum yuregime girdigin gibi cikip gitmeni saklandigin yuregimin derinliklerinden .. Yuregimden beynim arasin,da bir mih gibi cakilisindan.. silmeye calistigim senli tum hatiralari yeniden yasamaktan yoruldum seni tasimaktan .. Bitti dedigim anlarda yuregime giren har yalanci askin sayfalarinda seni aramaktan ..Yoruldum .. butun yollarimi senin tersine cevirmeye calisirken gittigim tum yolarin sana cikmasindan Yoruldum... simdi ben istiyorum sessizce yuregime girdigin gibi cikip giittt..
kizginligim ofkem sana deyil bu kucucuk yuregime"" neden ,neden her seyi silmeyi basarirken senin bir parcani daiyima saklamaya calisiyor ... oysa ben seninle bir masali yasamak istemistim .. belkide masallardaki o aski, yada seni masaldaki prens sanmisim.... Yanilmisim .. Oysa Ne sen masal prensiydin neden ben masaladaki prenses bildigim tek sey vardi masallardan bile artik korkuyor olmamdi.. zehirli elmalar cadilar yalan soyleyip burnu uzayan pinokyolar korkutuyordu artik beni .. Her masal mutlu bitmiyormus iste bunu ogretin bana .. sen yuregimi zehirli elmanla zehirledin ... Oldurdun.. Belkide sende hakliydin kendine gore
bende seni su an ki gibi yuregimde cogu kere oldurdum yeminler etim kilitler taktim yuregimin acisi dinsin istedim kabuk baglasi yaralari acilmasin sonsuza kadar Be insafsiz yinede bir yerlerde izin kalmis silememisim SENI ..
Icimi sizlatan her korkuda kalemime sarilmisim.. sana isyanimi dile getirmisim .. aciyi sarap yapip seni unutmak icin icmisim.. Sonunda,da suskunlugu secmisim .. neden sustugumu soranlara sebebinin sen oldugunu yinede soylememisim.. her defasinda kanatan bir yara oldun... Her kanayisinda biraz daha senden nefret ettim.. Ve sustum Ynede seni sokup atamadim . simdi sonkez benden sen gittt.. ben istiyorum yuregime girdigin gibi cikip gittttt ben artik seni sensiz yasamaktan yuregimde o ince siziyi duymaktan sagir oldum sen yuregimde buyutugum masalin son noktasindasin.. son sozum son cumlem cik, cikk gitt Dunyamdan yuregimde bitiremedigim sevdanida alip gitt... CIK GIT BENIM MASALIMDAN !!! 10.07 .2007
LaLe _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|