asil77 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 47 Nerden : izmir Reputation : 0 Kayıt tarihi : 15/04/09
| Konu: Funda Arar-Senden Ögrendim Cuma Haz. 05, 2009 4:19 am | |
| [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Gittin, kanadı kırık kuştum Sustum, sözlerine küstüm Hani kırılırsın siyaha Nöbet nöbet geceler boyunca, Dün güne dize gelince, Yürek acılara doyunca, O tez dönüsün gec olunca, Kendime tahammülü öğrendim.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Kördüm, bilendim, seni unutmayı öğrendim.. Sen yoktun ben yalnız kalmayı öğrendim, Acıya duvar gibi durmayı ögrendim, Kaybolmuş bir dilin sözcükleri gibi, Köksüz, bağsız durmayı öğrendim.. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Vazgectiysen hep sağnak yağışlarımdan, Vazgectiysen bitmek bilmez kışlarımdan, Korkma kimseye ödenecek borcum yok, Yok saymayı ben senden öğrendim..
| |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: Funda Arar-Senden Ögrendim Paz Haz. 07, 2009 2:15 am | |
| sozler ve resimlerlen birlesince cok guzelolmus emegine saglik tskler _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|