M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: AYRILIK Perş. Ağus. 06, 2009 3:45 pm | |
| AYRILIK
arkasından izleyen yabancı bir memlekete bakar gibi bana bakan yabancı gözleri yazıyorum………..”
Yağmura bakan gözleri vardı bu şehrin O yüzden midir bilmem İnceden bir ney taksimi gibi Gökyüzüne yükselirdi çocukları Gece dilencilerin parmak uçlarında Gün hırsızların elindeydi Buradaydı yorgun yorumsuz sessiz kilitlenmeler Hayret ettirici şey ise sokaklar şiir kokardı……. Radyoda Cem Karaca Sen de duyuyor musun Hep kahır hep kahır Anlat diyordu Nasıldı ……. Yaralar ölüme sarılırken Niyeti kandilsiz bir gurbet yerleşirdi ellerime Puslu gözleriyle Yetim kalmış şehirlerin Terkedilmiş sokaklarını yazardım sana Sana yazardım Yıkılıp giden bir kentin sarılığına aldırmadan……. Sayfalara kilometreler sığmayacak Ya da o kilometreler inatla o sayfalara taşınmayacak Biliyorum gözlerden uzak bir iklimin yoksunluğundasın Sana yazıyorum Sayfalar yoruluyor Gün düşüyor ellerimden Ben de yoruluyorum Küle sensizlik çöküyor geceye nem Ve mavi gözlerime dokunuyor artık Yetmezmiş gibi “ Aylara ve günlere bölüyorum kendimi hüznün yağıyor takvim sayfalarından soluğuma yerleşiyor yosun kokusu Sana yazıyorum Susmalara ses Sese sessizlik Sessizliğe gözlerin düşüyor Aniden bir yaşamak geçiyor kapımdan Sen sanıyorum kanayan yaramı İçimde sakladığım serseri bir yanılmaymış Yalnızlığımın önce gözlerinden Sonra da ellerinden düşüyorsun Kendimi gizliyorum Bu ağır yara seni sildiğinde Yokluğum arasında Şehir içi otobüslerde gidip geleceksin Biliyor musun bir yaşamak adına taşınacak bu yara….. Bütün kuşları ben öldürdüm Sesimi inkar etmiyorum Arkasındayım Bir adımdın Ve kaybettim Bir damla gözyaşında… alinti _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
hakan_ates_06 Seruvenci
Mesaj Sayısı : 123 Yaş : 35 Nerden : DÜNYADAN Reputation : 0 Kayıt tarihi : 04/07/09
| Konu: Geri: AYRILIK Perş. Ağus. 06, 2009 4:19 pm | |
| yazan yazıyo be abla ellerine sağlik............... | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: AYRILIK Ptsi Ağus. 10, 2009 2:24 pm | |
| evet oyle ablacim emegine saglik yazaninbir kere daha _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|