M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: AYRILIK Paz Ocak 22, 2012 4:06 pm | |
| Ölümden öteye bir yol bulursun Hele sevdiğinle darılmaya gör... Yola çıktığına pişman olursun Sevda yokuşunda yorulmaya gör...
Zavallı ateşin yalnız adı var Yakmıyor, yıkmıyor ayrılık kadar Ne kış gibi veda ne de sonbahar Hasret rüzgarıyla sarılmaya gör...
İndikçe inilen bir kuyu dibi Kanlı divitiyle kader katibi Ne fünyeye benzer ne mermi gibi Veda kurşunuyla vurulmaya gör...
Yastığın efkardır yatağın diken Yaş değildir kandır gözde biriken Bir elmanın iki yarısı iken Taş gibi ortadan yarılmaya gör...
Ahmet ÇITAK _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
bedir D-Moderator
Mesaj Sayısı : 528 Yaş : 49 Nerden : çankırı Reputation : 0 Kayıt tarihi : 24/01/12
| Konu: Geri: AYRILIK Çarş. Ocak 25, 2012 2:56 pm | |
| | |
|
M@S@L Admin
Mesaj Sayısı : 5612 Yaş : 54 Reputation : 13 Kayıt tarihi : 14/02/07
| Konu: Geri: AYRILIK Çarş. Ocak 25, 2012 4:13 pm | |
| RICA _________________ Ölümün gizli provasıdır ayrılık...! Belki bir AŞK'a dört nala at sürmedim ama b'AŞK'a bir AŞK'a hep yalın ayak sürgün yedi yüreğim..
!!""Okudugum her Masalda hep bir kahraman oldum Ama en cok kedi MaSaLiM,da yoruldum..Hayatimda Oyle Bir Cumlesin,ki Sana Nokta koyamiyorim Tanridan kacarken tutuklu kaldim sana MEBEDIMSIN..[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|